Altcoins Talks - Cryptocurrency Forum

Local => Ελληνικά (Greek) => Topic started by: killerjoegreece on April 27, 2018, 11:08:48 AM

Title: [Ανακοίνωση + Προπώληση] του Human¡q
Post by: killerjoegreece on April 27, 2018, 11:08:48 AM
(http://i.imgur.com/dy0mL4d.jpg)

HUMANIQ: ΕΝΑ ΝΕΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ 1 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΒΑΣΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Αγαπητό Bitcointalk,

Με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω το επαναστατικό μας κρύπτο έργο. Τον τελευταίο χρόνο η ομάδα μας είχε συναντήσεις με αντιπροσώπους και να κάνει εκτεταμένη έρευνα σχετικά με την οικονομική ύφεση και περιοχές χωρίς τράπεζες.

Τα ευρήματά μας δείχνουν ότι υπάρχει μια τεράστια και ακόμα ανεκμετάλλευτη αγορά με πάνω από 1 δισεκατομμύριο πιθανούς πελάτες και αμελητέους ανταγωνιστές εντός του χώρου. Οπλισμένοι με αυτή τη γνώση, έχουμε, ακούραστα, εργαστεί με τις αρχές της αλυσίδας συναλλαγών, τις Αποκεντρωμένες Εφαρμογές και την μηχανική των Προπωλήσεων που θα μπορούσαν να συνδυαστούν για να δημιουργήσουν ένα νέο τύπο που βασίζεται στο σύννεφο και το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα.

Ας είμαστε σαφείς !! Εμείς δεν μιλάμε για κάποια γενική εφαρμογή για κινητά για κάποια παραδοσιακή τράπεζα. Αντίθετα, ψάχνουμε να εφαρμόσουμε ένα εντελώς νέο και ανεξάρτητο οικοσύστημα για τους τραπεζικούς λογαριασμούς.ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΤΩΝ ΕΞΥΠΝΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΤΗΣ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΟ ΔΙΑΚΑΙΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Κατά τη διάρκεια της ανάλυσής μας, συναντήσαμε πολλά εμπόδια που έπρεπε να ξεπεραστούν. Τα οποία περιλαμβάνουν:


Πώς να δημιουργήσετε ένα δίκαιο και ορθό σύστημα για όλους τους χρήστες;

Τι θα συμβεί αν όλοι οι χρήστες δεν έχουν πρόσβαση σε παραδοσιακά χρήματα ή έναν υπολογιστή για τους σκοπούς εξόρυξης;

Τι θα συμβεί αν πολλοί χρήστες δεν έχουν πρόσβαση στην κατάλληλη τεκμηρίωση Ταυτότητας;

Εμείς, ως εκ τούτου, προτείνουμε την υλοποίηση του έργου μας σε μια πλατφόρμα διανεμόμενης ιδιοκτησίας και ανοιχτής αλυσίδας, το σύνολο των οποίων, θα είναι προσβάσιμα μέσω ενός έξυπνου τηλεφώνου. Επίσης, εξετάζουμε τη χρήση των βιομετρικών χαρακτηριστικών αναγνώρισης για την εξάλειψη τυχόν ζητήματα που σχετίζονται με τη χρήση των υπογραφών ή των διαβατηρίων ως μέσο απόδειξης της ταυτότητας ενός ατόμου.

Μετά τη συζήτηση για αυτή την ιδέα με πολλούς εμπειρογνώμονες αλυσίδας και fintech, και, μετά από τα πολύ θετικά σχόλια τους, είμαστε υπερήφανοι να σας παρουσιάσουμε το:  Humaniq  (http://Humaniq.co), ένα νέο χρηματοδοτικό οικοσύστημα του οποίου η εστίαση είναι σχετικά με τη σύνδεση των μη τραπεζικών χρηστών, παγκόσμια.

(http://i.imgur.com/FPszKDy.jpg)


ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

Ψάχνουμε για ειλικρινείς, αξιόπιστους ανατροφοδότες και χαιρετίζουμε τις προτάσεις σας.

Την κύρια ιστοσελίδα μας μπορείτε να την βρείτε εδώ:  Humaniq  (http://Humaniq.co)

Η λευκή βίβλος μας, είναι εδώ:  Humaniq Λευκή Βίβλος  (https://humaniq.co/#whitepaper)

Παρακαλώ σημειώστε ότι αυτό δεν είναι η τελική έκδοση και ότι επιπλέον βελτιώσεις / λύσεις θα συμπεριληφθούν μετά από συζητήσεις με δυνητικούς χρήστες και επενδυτές.

Είστε επίσης ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχετε στη συζήτηση σχετικά με το έργο μας στο Slack (https://humaniq-co.slack.com)


ΜΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Έχουμε αποφασίσει να οργανώσουμε μια Προπώληση να δώσουμε την ευκαιρία στους οπαδούς μας να αποκτήσουν μια θέση στο έργο μας, ενώ, ταυτόχρονα, θα μας επιτρέψει να μετρήσουμε το ενδιαφέρον για την ιδέα μας.

Είμαστε αποφασισμένοι να συγχωνεύσουμε το Humaniq με την πραγματικότητα και έχοντας μια αρχική χρηματική εισφορά, πιστεύουμε ότι αυτό θα βοηθήσει την κοινωνία στο σύνολό της να μας πάρει στα σοβαρά.

Θεωρούμε επίσης ότι παρέχει ένα τεράστιο κίνητρο για την προώθηση της δημιουργίας της πλατφόρμας. Τα πρώτα νομίσματα θα πωλούνται με σημαντική έκπτωση σε αυτές τις πρώτες εφαρμογές τους. Εάν το ποσό που θα εισπραχθεί είναι μικρότερο από τα προβλεπόμενα 10.000 ETH, θα εκδοθεί πλήρης επιστροφή χρημάτων.


ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

Η Προπώληση θα ξεκινήσει στις 15 Δεκεμβρίου του 2016 μέχρι τις 27 Δεκεμβρίου του 2016 μέσω ενός Έξυπνου Συμβολαίου του Ethereum.

(http://i.imgur.com/ezEnErl.png)


Η τιμή της ανταλλαγής για την προπώληση θα είναι 1500 Humaniq ανα 1 ETH.

Θα υπάρξουν, επίσης, επιπλέον εκπτώσεις νομισμάτων με την μορφή "χαρούμενης ώραςs":

Τις πρώτες 12 ώρες: +70 %
Μετά απο 24 ώρες:+ 50 %
Τις επόμενες 3 μέρες: + 33 %
Τις επόμενες 3 μέρες: +20 %
Τις επόμενες 3 μέρες: +7 %
Τις επόμενες 3 μέρες: 0 %


ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

Η βασική Προπώληση του Έργου θα γίνει σύμφωνα με το ακόλουθο μοντέλο:

(http://i.imgur.com/DQGYqq4.png)

Φεβ. 2017 —  Μαρ. 2017 Αγορά του έξυπνου συμβολαίου Λάβετε 1000 Humaniq ανά 1 ETH

Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε στις λεπτομέρειες, και περισσότερες πληροφορίες θα είναι διαθέσιμες το συντομότερο δυνατόν.

Εν τω μεταξύ, σας παρακαλούμε και σας προτείνουμε να εξοικειωθείτε με το προτεινόμενο μοντέλο μαθηματικής εκπομπής των νομισμάτων Humaniq όπως παρουσιάζεται στη . Λευκή Βίβλο του  Humaniq (https://humaniq.co/#whitepaper)


Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Alex Fork –(http://i.imgur.com/cH7EwlX.jpg)

2013:- Συντάκτης του βιβλίου "Bitcoin. More than money."
2014-2016:-Ομιλητής σε πολυάριθμα συνέδρια fintech.
2015: -Επιστημών και Εκπρόσωπος με βαθιά γνώση της ζωής.
2015, Οκτώβριος:- δημιουργός του Future Fintech accelerator (http://futurefintech.org) — κοινότητα και συνεργασία, που βοηθά στην ανάπτυξη εταιρειών στον τομέα των νέων οικονομικών τεχνολογιών.(βίντεο (https://www.facebook.com/futurefintech/videos/1037781822940948/))

2016, Μάιος:
- οργάνωσε ένα συνέδριο του Ethereum (http://www.coinfox.info/news/5509-vitalik-buterin-v-rossii-2) με τον Vlad Martynov (σύμβουλος του Ethereum) και τον Vitalik Buterin, στην οποία συμμετείχαν πάνω από 500 επαγγελματίες της τραπεζικής.
2016, Απρίλιος:- έκανε μια  συνάντηση με εκπροσώπους των Ηνωμένων Εθνών (http://www.moldovaictsummit.md/index.php/program/day-1), με θέμα την οικονομική καταπίεση και τις περιοχές δίχως τραπεζική και συνάντηση δυνητικών εταίρων για το έργο του Humaniq.
2016, Ιούνιος-Σεπτέμβριος: - πήρε μέρος στην  υποστήριξη του Waves (http://bioviva-science.com/blog/bioviva-gene-therapy-and-blockchain-merges-in-russia) και τοEmercoin (http://coinmagazine.org/un-creates-a-bloskchain-project-together-with-emergroup-and-deeplace/) σε έργα και βοηθώντας τους να αποκτήσουν την κατάλληλη τεχνολογία αλυσίδας.
2016, Αύγουστος: - τελείωσε επιτυχώς την εκστρατεία προπώλησης  (https://simex.global/en/projects/2489) για την έκδοση του βιβλίου του Salim Ismail με όνομα “Exponential Organizations” (Singularity University, Silicon Valley)
2016, Σεπτέμβριος-Οκτώβριος:- μετά τη συνάντηση των ομάδων Bitcoin της Πρεσβείας του Ισραήλ και μετα από μεγάλη ανάπτυξη εκεί, έχουμε κατασκευάσει την αρχιτεκτονική του έργου του Humaniq. Ξεκίνησα να γράφω την Λευκή Βίβλο.
2016, Νοέμβριος-Δεκέμβριος: - έναρξη με τα πρώτα βήματα του έργου του Humaniq.ΓΚΑΛΕΡΙ ΕΙΚΟΝΩΝ

Vitalik Buterin δανείζει την υποστήριξή του στο το έργο του Humaniq: http://i.imgur.com/VDBn2wh.jpg

Συνάντηση στο UNDP στη Μολδαβία: http://i.imgur.com/zHLtJbU.png
Στη σκηνή με τον Vitalik 1 : http://i.imgur.com/cH7EwlX.jpg
Στη σκηνή με τον Vitalik 2: http://i.imgur.com/SQupbda.jpg
Μιλώντας στο συνέδριο: http://i.imgur.com/10e0xws.jpg
Στη σύνοδο κορυφής ICT της Μολδαβίας το 2016: http://i.imgur.com/lGH8tw4.jpg
Απασχολημένος με την δικτύωση: http://i.imgur.com/fZw5vSn.jpg
Συνέδρια: http://i.imgur.com/WXSuiHX.jpg


ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ

Ψάχνουμε για σεβαστους διαμεσολαβητές και συμβούλους μέσα από την κοινότητα του Bitcointalk.
Αν αισθάνεστε ότι θα μπορούσατε να συμβάλετε στο να καταστεί το Humaniq μια επιτυχία, παρακαλούμε να έρθετε σε επαφή και να μας πείτε τι έχετε να προσφέρετε.


ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ- ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ

Αυτή τη στιγμή ψάχνουμε κάποιον με μητρική γλώσσα τα κινέζικα για να γίνει ο ηγέτης αυτής της κοινότητας. Παρακαλώ να έρθετε σε επαφή μαζί μας άμεσα και να μας πείτε τι μέτρα θα λάβετε για να προωθήσετε το Humaniq εντός της κινεζικής κρυπτόσφαιρας.ΑΜΟΙΒΕΣ

2% των νομισμάτων του Humaniq θα κρατηθούν για την διανομή σαν αμοιβές. Περισσότερες πληροφορίες σύντομα.


ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ


Το Facebook του Alex (https://www.facebook.com/fork.alex)

Το Facebook του Humaniq (https://www.facebook.com/humaniq.co/)

Στο SLACK (https://humaniq-co.slack.com)

Στο GITHUB (https://github.com/humaniq)

ΛΕΥΚΗ ΒΙΒΛΟΣ (έγγραφο google) (https://docs.google.com/document/d/1VNaQeKScFIX5YN2DoIofpgwx2Hen6Cksycwvilk8g9k/edit)

HUMANIC ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ (https://humaniq.co)ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σε περίπτωση που χρειάζεστε οποιαδήποτε πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον οργανισμό μας, παρακαλώ στείλτε μας μύνημα στο  [email protected]  ή, εναλλακτικά, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Διευθυντή Κοινότητας, τον  Peter Bel  (http://No links to bttindex.php?action=profile;u=929051), απευθείας στο bitcointalk.