Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Vote for the Forum Senate !
Quote from: mnixxo on December 05, 2017, 10:24:17 PMPotvrdilo sa to, čo 99% Slovákov vedelo. UCI a arbitrážny súd CAS dnes definitívne potvrdili, že Peter Sagan nespôsobil zrážku s Cavendishom na tohtoročnej Tour de France.Ešte som zvedavý ako dopadne Matej Tóth.
Potvrdilo sa to, čo 99% Slovákov vedelo. UCI a arbitrážny súd CAS dnes definitívne potvrdili, že Peter Sagan nespôsobil zrážku s Cavendishom na tohtoročnej Tour de France.
Quote from: mnixxo on December 06, 2017, 08:29:09 AMQuote from: mnixxo on December 05, 2017, 10:24:17 PMPotvrdilo sa to, čo 99% Slovákov vedelo. UCI a arbitrážny súd CAS dnes definitívne potvrdili, že Peter Sagan nespôsobil zrážku s Cavendishom na tohtoročnej Tour de France.Ešte som zvedavý ako dopadne Matej Tóth.Tak zajtra by sme sa mali dozvedieť výsledok, ako dopadne M. Tóth.
heh ale Nasti to ide ... len aby jej forma vydržala až do olympiády
Quote from: mnixxo on January 05, 2018, 03:28:32 PMheh ale Nasti to ide ... len aby jej forma vydržala až do olympiádyTak máme prvú medialu. Ako inak naša Nasťa
je nas viac ☺️
Ahoj, to vypadá, jak kdyby jsi si psal sám pro sebe Docela mě překvapilo, že jsem tu viděl i sekci pro slováky. Jak jsi jinak asi mohl poznat, tak já jsem z Česka
Quote from: desi7892 on March 10, 2019, 12:27:56 PMAhoj, to vypadá, jak kdyby jsi si psal sám pro sebe Docela mě překvapilo, že jsem tu viděl i sekci pro slováky. Jak jsi jinak asi mohl poznat, tak já jsem z Česka Ahoj. to nie tak vyzerá, ale je to tak. Pár príspevkov tu bolo aj od iných, ale nejak sa nám slovákom a pozerám, že aj vám čechom nechce písať.
Ahoj, chcel by som sa spojit s adminom tohto SVK vlakna bola by moznost ma kontaktovat? Dakujem krasne