follow us on twitter . like us on facebook . follow us on instagram . subscribe to our youtube channel . announcements on telegram channel . ask urgent question ONLY . Subscribe to our reddit . Altcoins Talks Shop Shop


This is an Ad. Advertised sites are not endorsement by our Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise Here

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - HBKMusiK

Pages: 1 [2] 3 4 5
16
flat sub presiunea legislatiei romanesti, UBER si-ar putea inchide portle sau ar putea din nou sa gaseasca o portita de scapare si sa treaca la folosirea criptovalutelor. Bineinteles ca asta ar atrage probabil un nou val de critici la adresa lor, mai ales ca in ultima vreme am parte din ce in ce mai des de probleme de imagine cauzate de soferii neseriosi intrati in sistem si de scandalul cu taximetristii.

Pe de alta parte taximetristii au dreptate cand spun ca firmele de acest gen trebuie sa lucreze intr-un cadru legalizat care sa asigure siguranta celui pe care il transporta. Pentru asta cei de la C.O.T.A.R au si un site dedicat si o pagina de facebook, asa ca va puteti informa singuri de pe taxi-legal.ro sau de pe facebook despre toate aceste probleme pe care companii precum uber le aduce in Romania.

Ce treaba are UBER cu cripto valutele?
Ei bine, in esenta lucrurile sunt foarte asemanatoare cand vorbim despre reglementarea criptovalutelor. Sunt unii care sustin ca nu e nevoie de nici o reglementare pe cand altii sustin ca e clar nevoie de o reglementare a pietei astfel incat sa dispara folosirea lor din zona grii s neagra a interentului.

Intr-un context global lumea se schimba si in acelasi context, daca noi mergem cu valul doar de dragul de a fi early adopters atunci s-ar putea sa nu vedem si dezavantajele acestor sisteme decat atunci cand e prea tarziu. Nu am sa detaliez in cadrul acestui articol, pentru ca nu e cazul dar in orice chestie din lumea asta care prezinta numeroase avantaje sunt undeva ascunse si dezavantajele.

UBER se aseamna mult cu piata cripto valutelor, se afla in zona grii, in care fac lucruri bune dar nu sunt chiar 100% acoperiti legal. Si dincolo de bunele lor intentii declarate nu trebuie sa uita ca orice companie din lumea asta vrea sa faca profit, iar daca vorbim de o companie din afara tarii atunci cu siguranta e si mai avida dupa profit.
Sursa: https://criptovalute.ro/uber-s-ar-putea-inchide-sau-ar-putea-sa-treaca-la-utilizarea-critpo-valutelor/

17
unt atat de multe activitati pe care le poti face intr-un anumit moment, incat uneori te intrebi daca poti realiza ceva mult mai distractiv decat atat. Printre multe altele, daca esti si una dintre acele persoane norocoase ce detin monede virtuale, atunci chiar poti face destul de multe lucruri distractive. Si pentru ca ne aflam inca la inceput de sezon cald am putea spune ca ai putea sa iti achizitionezi o frumoasa vacanta intr-un anumit colt de paradis cu o anumita parte din criptovaluta pe care o ai deja. Nu stiu cati dintre voi cunosc acest mic detaliu, dar se pare ca sunt anumite destinatii turistice ce permit plata si cu aceste monede virtuale.

Poate ca la acest aspect nu v-ati gandit pana acum, dar daca aveti in plan sa faceti ceva schimbari in programul si in viata voastra ar trebui sa stiti ca puteti sa va achizitionati tot ce va doriti prin intermediul monedelor virtuale. Bineinteles ca va puteti pregati inca de pe acum pentru sezonul de iarna si pentru partiile de ski, mai ales daca sunteti una dintre acele persoane ce isi doreste sa ajunga macar o singura data pe partie in timpul sezonului rece. Si daca vi se intampla acest lucru nu uitati ca puteti sa va achizitionati si echipamentul corespunzator de pe https://skii.ro.
Sursa: https://criptovalute.ro/sunteti-de-acord-sa-va-achizitionati-vacanta-prin-intermediul-monedei-bitcoin/

18
Bitcoin este acceptată de Allah, a declarat moscheea Masjid Ramadan din Dalston, estul Londrei, devenind prima din Marea Britanie care acceptă criptomoneda ca donaţie, scrie The Telegraph, conform news.ro.

Consilierii islamici au subliniat că Bitcoin este "halal" atât timp cât "tranzacţiile respectă legea".
Sursa: https://www.stiripesurse.ro/bitcoin-este-acceptata-de-allah-prima-moschee-care-accepta-criptomoneda-ca-dona-ie_1266691.html

19
Zilliqa a intrat în cercul select care numără doar 28 de criptovalute cu un market cap de peste 1 mld. USD.
Conform CoinDesk, Zilliqa a depășit pragul de un miliard de dolari la finalul zilei de luni și valorează în prezent 1.5 miliarde, fiind a 23-a cea mai prețioasă valută digitală. Creșterea a coincis cu anunțul care spunea că Zilliqa este listată de exchange-ul OKEx, al treilea ca mărime din punct de vedere al volumelor tranzacționate.

Moneda digitală este listată și de casele de schimb Binance, Huobi și Gate.io.

Proiectul din Singapore se prezintă ca fiind unul care rezolvă problemele de scalare specifice tehnologiei Blockchain prin sharding, o tehnică de creștere a eficienței care precede Bitcoin dar care trebuie să își demonstreze viabilitatea în rețele fără permisiuni. Zilliqa a fost introdusă inițial anul trecut, iar în white paper este menționat că această rețea va procesa tranzacții cu viteze de 1000 de ori peste Ethereum.”

20
Duma de Stat din Rusia nu preconizează o legalizare a plăților crypto în cadrul ședinței de dezbatere a codului civil.
Proiectul de lege pe care Duma de Stat intenționează să-l susțină va stabili bazele legale pentru drepturile digitale și pentru tranzacțiile digitale, afirmă Pavel Krasheninnikov, șeful Comisiei de Construcție a Statului.

Între timp, experții consideră criptovaluta ca fiind o entitate care “promite”, astfel că ar merita să fie dezbătut și acest subiect de către oficialii țării.

Președintele Vladimir Putin a transmis anterior băncii centrale și guvernului să pregătească o evaluare a criptovalutelor care să includă riscurile pe care le implică, precum și dacă este necesară utilizarea noii tehnologii în sistemul bancar.

Oficialii cred că legea va elimina riscurile asociate cu activele digitale plasate într-un mediu necontrolat.

Utilizatorii crypto pot fi neprotejați datorită reglementării insuficiente, se arată în proiectul de lege.
Sursa: https://ibitcoin.ro/directivele-lui-putin-legea-digitala-din-rusia-nu-va-legaliza-platile-crypto/

21
Nvidia și AMD s-au bucurat de vânzări masive în ultimul an, parțial și datorită minerilor care au achiziționat plăci video. Totuși, aceste vânzări sunt acum în declin.
Cererea de GPU a crescut în 2017 în paralel cu creșterea valorii criptovalutelor. Însă dupa atingerea market cap-ului record de 830 mld. USD, piața s-a prăbușit la jumătate. Cererea minerilor a scăzut de asemenea, deoarece nu se mai înregistrează aceleași profituri ca în urmă cu câteva luni.

AMD a raportat venituri de 1.65 mld. USD în primul trimestru din 2018 și susține că 10% din această sumă vine din partea minerilor. Pe de altă parte, Nvidia a raportat venituri de 3.21 miliarde, 289 de milioane venind de la mineri (9% din sumă).
Sursa: https://ibitcoin.ro/ceo-ul-amd-declinul-vanzarii-de-placi-video-catre-mineri-este-ceva-sanatos/

22
Unul dintre cele mai importante evenimente dedicate transformărilor pe care tehnologia le provoacă în economie, iCEE.fest 2018 aduce din nou în prim plan discuţiile despre ”viitorul banilor” si al industriei financiar bancare. Festivalul iCEE.fest 2018, care va avea loc la Bucureşti în perioada 14-15 Iunie, acordă o atenţie specială modificărilor din domeniul bancar, acolo unde tehnologia schimbă definitiv modul în care brandurile traditionale activau până în urmă cu câţiva ani. Ce se întâmplă cu fluctuaţiile Bitcoin-ului? Este ICO o variantă de sigură pentru investiţii? Ce se schimbă în Fintech şi ce trebuie să faci atunci când vine vorba despre banii tăi? Acestea sunt doar o parte dintre întrebările care îşi vor găsi răspuns în cadrul iCEE.fest. Şi asta pentru că vor veni la Bucureşti specialişti şi companii cu rezultate excelente. Organizatorii tocmai au anunţat prezenţa la festival a celor de la REVOLUT, compania care are acum peste un milion de clienţi în Europa, doi ani şi jumătate după lansare. REVOLUT este o alternativă pentru serviciile bancare digitale, care include un card de debit preplătit (MasterCard sau VISA), schimb valutar, schimb de criptomonede (Bitcoin, Ethereum, Litecoin) şi plăţi peer-to-peer. Startupul londonez a fost fondat de Nikolay Storonsky şi Vlad Yatsenko şi susţine în prezent cheltuielile şi retragerile prin ATM în 120 de monede şi trimiterea în 26 de valute direct din aplicaţia mobilă.

Citeste mai mult: adev.ro/p8gzbp

23
Infractorii electronici au reușit să infecteze mai mult de 100.000 de computere, prin falsificarea unor aplicații pentru navigatorul de internet Google Chrome. Hackerii au furat datele private ale utilizatorilor, s-au folosit de calculatoare pentru a mina criptomonede și au făcut „fraudă de click-uri”
Sursa: http://evz.ro/pericol-google-chrome-aplicatii.html

24
Urșii bitcoin au dat peste cap ralierea minoră a prețului de sâmbătă și până acum, iar acum caută să tragă moneda înapoi sub nivelul de 8000 de dolari, după cum indică analizele tehnice.
Momentul în care se reîntorc urșii bitcoin vine după ce prețul a avut parte de creșteri minore, după minimele din 12 mai de 8204$, dar taurii au avut probleme în a străpunge rezistența creată de linia de trend în scădere. Ca rezultat, bitcoinul a scăzut la minime de 8100 de dolari la început de zi.

În acest moment, bitcoinul se tranzacționează la 8366 de dolari, o scădere de 4,7% în 24 de ore.

Graficele arată că bitcoinul a scăzut sub mișcările medii pe 50 de zile, deocamdată localizate la 8290 de dolari. O încheiere sub media pe 50 de zile ar semnala reluarea lichidării de la maximele de 9990 și ar putea să aducă lichidări mai mari, la 7800 de dolari.
Sursa: https://goanadupabitcoin.ro/stiri-bitcoin/ursii-bitcoin-dau-noi-semne-de-viata-bitcoinul-risca-sa-scada-sub-8000-de-dolari-dupa-minime-de-trei-saptamani-jumatate.html

25
Co-fondatorul Apple, Steve Wozniak, a făcut comentarii foarte pozitive despre criptomonede și despre tehnologia blockchain,  în discursul inaugural de la WeAreDevelopers World Congress 2018 în Vienna, Austria.
Conform unui raport apărut miercuri, pe 16 mai, Steve Wozniak consideră blockchainul a fi „o idee foarte bună”. Acesta a spus de asemenea că „blockchainul este următoarea mare revoluție IT care urmează să se întâmple”.

Wozniak a explicat că viziunea lui optimistă asupra blockchainului se datorează faptului că există multe aplicații utile pentru tehnologie, în tot felul de zone.

Blockchainul și criptomonedele își vor atinge întregul potențial în zece ani de zile, după spusele lui Steva Wozniak. Co-fondatorul Apple l-a citat pe directorul Twitter Jack Dorsey, care a spus în luna martie că bitcoinul va deveni „moneda unică” pentru întreaga lume.
Sursa: https://goanadupabitcoin.ro/stiri-bitcoin/steve-wozniak-bitcoinul-si-blockchainul-isi-vor-atinge-potentialul-zece-ani.html

26
Emisia de bitcoin limitată o să devină curând puțin și mai limitată.
Dacă nu apare vreun eveniment nepervăzut, atunci bitcoinul cu numărul 17 milioane o să fie minat în perioada următoare, după cum arată datele de pe blockchain.info. Este un eveniment marcant pentru monedă. Asta pentru că, după regulile de acum ale bitcoinului, doar 21 de milioane de monede vor putea să fie create în total.
Este prima bornă de un milion pe care o atingem din 2016 încoace. Este important de spus acest lucru, pentru că ne amintește de o realizare tehnologică importantă – raritatea digitală creată și supravegheată de un program distributiv.
Sursa : https://goanadupabitcoin.ro/stiri-bitcoin/emisia-de-bitcoin.html

27
Presa / Analiștii spun că urmează o explozie a prețului Bitcoin
« on: May 12, 2018, 01:35:44 AM »
Conform analiștilor, urmează o nouă explozie a prețului Monedei Internetului, iar valoarea acesteia ar depăși ATH-ul din 2017.
La ora redactării articolului, Bitcoin se tranzacționează la 9385$, având o creștere de 1.63% în ultimele 24h.

Se repetă istoria?
Un factor important care trebuie luat în calcul este influența pieței taurilor – jucătorii mari. În ultimele luni am asistat la intrarea pe piața crypto a unor nume ca George Soros, Mike Novogratz sau familia Rockefeller. În plus, și investitorii instituționali pot împinge în sus prețul Bitcoin, chiar mai mult decât era în 2017 – an în care factorii de acest gen nu existau.

Rodrigo Marques, CEO-ul platformei de investiții Atlas Quantum a declarat:

“Nu sunt surprins de faptul că prețul Bitcoin a depășit săptămâna aceasta 9000$. […] Zvonurile despre o explozie a prețului par a fi determinate de intrarea a tot mai mulți investitori instituționali pe piața crypto”, citează Bitcoinist.com.
Sursa : https://ibitcoin.ro/analistii-spun-ca-urmeaza-o-explozie-pretului-bitcoin/

28
Un studiu efectuat asupra utilizatorilor de Visa, Mastercard și Unionpay arată că 89% din participanți cunosc ce înseamnă crypto. Mai mult, 53% au achiziționat criptovalută în ultimele 12 luni.
Un studiu global
Furnizorul de servicii financiare Worldcore a anunțat realizarea unui studiu în care s-a dorit să se afle câți dintre utilizatorii de Visa, Mastercard și Unionpay folosesc crypto. Participanții au fost selectați din portofoliul propriu de clienți care numără peste 300.000 de oameni.

“Scopul studiului a fost de a afla câți oameni doresc să apeleze la valutele digitale prin intermediul cardurilor bancare”, este descrierea postată pe site-ul rusesc Innov.ru. Este menționat de asemenea faptul că studiul a fost efectuat între lunile martie și aprilie. “Au fost implicați peste 10.000 de oameni din 47 de țări”. Adițional, datele preluate de la statele europene (28 la număr) și cele din Comunitatea Statelor Independente (12 țări) au fost combinate.

Rezultatele anunțate de Worldcore spun că “Aproximativ 89% dintre participanți știu bine ce reprezintă crypto. 53% au achiziționat criptovalută în ultimele 12 luni”, citează News.Bitcoin.com.

Worldcore este o instituție financiară europeană, cu sediul la Praga. În trecut a semnat un parteneriat cu Bitpay pentru facilitarea de soluții crypto către clienții din toată lumea. În august 2017, compania a anunțat că are în vedere și un ICO.
Sursa: https://ibitcoin.ro/89-din-utilizatorii-de-carduri-visa-mastercard-si-unionpay-stiu-ce-este-crypto-53-au-si-cumparat/

29
În opinia unei companii de consultanță, Ethereum ar putea atinge anul acesta prețul record de 2500$.
“Prețul Ethereum va crește semnificativ anul acesta și ar putea atinge 2500$ până la finalul anului, urmând a se aprecia în continuare în 2019 și 2020”, afirmă Nigel Green, fondatorul deVere Group, citat de Ccn.com.

Trei factori decisivi
Green este de părere că aprecierea criptovalutei depinde de trei factori. În primul rând, Ethereum este prezent pe tot mai multe platforme de trading. În al doilea rând, contractele smart sunt în expansiune. În al treilea rând, cloud computing-ul prevestește semne bune pentru Ethereum.

Green a subliniat că reglementarea în sectorul crypto este inevitabilă, ceea ce înseamnă o protecție mai mare pentru investitori și încredere în piață pe termen lung. Ethereum a devenit moneda digitală pe care se bazează și cei care emit tokeni noi, datorită eficienței și flexibilității. Timpul mediu pentru procesarea unei tranzacții în rețeaua Ethereum este de aproximativ 14 secunde, în timp ce în rețeaua Bitcoin timpul este de 10 minute.

La ora redactării articolului, market cap-ul Ethereum’s valora 67.4 mld. USD.
Sursa: https://ibitcoin.ro/predictii-de-pret-analistii-estimeaza-ca-ethereum-va-costa-2500-2018/

30
Din ce în ce mai multe companii devin interesate de minatul de Bitcoin. Și este ceva normal, deoarece este o industrie care a explodat în ultimul timp. Mai nou, se pare că și Intel a aplicat pentru un patent pentru minatul de Bitcoin. Nu sunt primii care fac asta, însă momentan este neclar care este scopul exact. După ce și Samsung s-a implicat în domeniul ASIC-urilor, subiect relatat de Gazeta Bitcoin aici, viitorul devine interesant.
Mișcarea celor de la Intel a generat și entuziasm, dar și confuzie. Anunțul a fost dezvăluit recent, dar este evident că gigantul IT se gândește la un accelerator de extras criptomonede. Dacă ne luăm după zvonuri, compania ar lucra deja la chip-uri pentru ASIC-uri. Nimic surprinzător până aici, mai ales că și Samsung a adoptat o mișcare similară.
ntel vrea să intre în industria de minat Bitcoin

Chiar dacă un accelerator de minat Bitcoin poate însemna mai multe lucruri, patentul este destul de clar. Conform LiveBitcoinNews.com, este vorba de un sistem cu un chip care include un procesor și un accelerator hardware. Aparatul va fi utilizat pentru minat criptovalută, ceea ce este un semn bun. Patentarea unui astfel de echipament nu este de asemenea o surpriză. Fiecare fabricant dorește să își protejeze tehnologia proprie printr-un astfel de document.
Sursa:https://ibitcoin.ro/intel-completeaza-un-patent-pentru-hardware-de-minerit-bitcoin/

Pages: 1 [2] 3 4 5
ETH & ERC20 Tokens Donations: 0x2143F7146F0AadC0F9d85ea98F23273Da0e002Ab
BNB & BEP20 Tokens Donations: 0xcbDAB774B5659cB905d4db5487F9e2057b96147F
BTC Donations: bc1qjf99wr3dz9jn9fr43q28x0r50zeyxewcq8swng
BTC Tips for Moderators: 1Pz1S3d4Aiq7QE4m3MmuoUPEvKaAYbZRoG
Powered by SMFPacks Social Login Mod