1125 postuyla moderatör üyemiz Marshal'ın bile karmasının 13 olduğu düşünülürse, elde etmek o kadar kolay değil sanırım
Marshal zaten moderatör ona ne lazım karma diyerek vermiyor olabilirler
Sürekli lokali takip ediyorum ve kendimce bir karara vardım... Öncelikle postları yüzeysel kontrol edip 30 post başına kullanıcılara 1 karma atıyorum sebebi ise ; Henüz daha lokal üyelerimiz arasında karma sirkülasyonu bulunmadığı için hem Türkçe Lokal kullanıcılarımızın diğer lokallerden ve globalden geri kalmaması hemde 30 post içerisinde illa ki 1 tane faydalı içerik olabileceğini varsaymam dan kaynaklanıyor... Yani kısacası benden 30p = +1k karmanız her daim var alternatif karma kazançlarınız diğer kullanıcılarımızın takdirine kalmış...
Üzerine basarak söylemeliyim ki şu ana kadar dikkat ettiğim kadarı ile burada ki üyeler gerçekten elit insanlar ve boş konu, içerik oluşturmayıp gereksiz ve saçma yorum atmıyorlar. Çoğu kişi zaten deneyimli belirli platformlarda ve hususlarda kavrulmuşlar bu yüzden - karma veremiyorum
bu da benim problemim arkadaşlar ve bana böyle bir problem yaşattığınız için hepinize teker teker teşekkür ederim
Not : Sr. Member ve üzeri arkadaşlar beğendiğiniz hoşunuza giden konulara veya yorumlara + karma, sizi rahatsız eden spamcılara ise - karma vermekten çekinmeyin hatta report edin...