follow us on twitter . like us on facebook . follow us on instagram . subscribe to our youtube channel . announcements on telegram channel . ask urgent question ONLY . Subscribe to our reddit . Altcoins Talks Shop Shop


This is an Ad. Advertised sites are not endorsement by our Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise Here Ads bidding Bidding Open

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - alltalk

Pages: [1] 2 3 ... 225
1
Berita & Teknologi / Re: Lebih dari 1.000 Proyek Cryptocurrency Mati
« on: March 02, 2024, 09:55:02 PM »
Sepertinya akhir-akhir ini trend Proyek Cryptocurrency memburuk deh. Banyak scam, ataupun progress proyeknya berhenti juga. Padahal menurut saya keberadaan Cryptocurrency makin meluas di seluruh dunia juga kan
Scam sudah ada semenjak bertahun-tahun sebelum ini. Jika ada banyak proyek scam menjelang bullrun, itu sudah bukan trend baru. Karena hype untuk join crypto itu tinggi, maka scammer lebih gencar membuat proyek scam selam musim bullish. Dengan demand dari masyarakat yang lebih tinggi, peluang scammer untuk mendapatkan mangsa lebih besar. Walaupun crypto ini sudah menyebar di seluruh dunia, tapi masalah scam tidak akan pernah kunjung berhenti. Itu karena semakin banyak orang-orang yang join, maka itu peluang scammer untuk dapat mangsa.


2
Pemula / Re: Pengalaman Pertama Kalian Mengikuti Bounty?
« on: March 02, 2024, 09:48:35 PM »
saya masih setia sama robot om  ;D
Ini maksudnya robot apa Om?

buah terlalu mahal untuk siswa yang masih sekolah seperti saya
Ya Iphone memang mahal harganya. Sama saja, saya juga belum sanggup untuk pake HP mahal semacam Iphone. Selain itu karena banyak fiturnya yang berbayar, tidak cocok untuk orang yang penghasilannya minim seperti saya. Tidak jauh beda dengan ente yang masih sekolah.

walah maksudnya saat downloadnya toh? kirain sangat menggunakan aplikasinya harus berbayar
Bukan saat download, tapi untuk pemakaiannya. Kalau pas download pasti tidak ada pembayaran.


3
Seputar Forum / Re: Instan Q&A Seputar Forum
« on: March 02, 2024, 09:42:50 PM »
Berarti ini tidak hanya terjadi pada akun saya.
Agak annoying terlebih sebelumnya saya mengalami tidak bisa mengedit thread yang dulu pernah saya buat untuk meng-update tulisannya.
Yang saya rasakan semenjak memanfaatkan fitur Teleport akun beberapa tahun yang lalu, ada beberapa hal yang sedikit seperti 'membatasi', berbeda ketika dulu akunnya masih native user.
Ya, tidak hanya Om Husna yang mengalami hal serupa.
Jika threadnya mau dilanjutkan update rutin, buat saja thread baru Om dan thread lamanya dilock.
Di atas Om Husna menunjukkan gambar kalau di thread baru ada tombol modify nya. Jadi untuk kedepannya bisa lebih mudah ketika ingin mengupdate threadnya.

Ya mungkin ada pengaruh ketika dulu belum pake fitur teleported. Ketika teleport, bisa jadi ada beberapa perubahan pada beberapa fitur yang tersedia.


4
Don't stop here, it turns out that COpa del Rey brings several other surprises. Including Bilbao's landslide victory against Atletico Madrid. However, as before, Atletico Madird is the only favorite to win the Copa del Rey trophy. However, in reality, Atletico Madrid was slaughtered by Bilbao in the semi-finals yesterday. This is quite interesting. So that in the final, the combination between Atletico Bilbao vs Mallorca will be an impressive or boring match.

Yep. It is surprising, Atletico Madrid was defeated by Athletic Club (Bilbao). The final will be Athletic Club vs Mallorca.
I think Athletic Club is the favorite team to win Copa Del Rey title now. This teams already performed very well during this season. They defeated Barcelona and Atletico Madrid. It should be not so easy to beat Mallorca in the final round. But Athletic Club mustn't underestimate Mallorca.


5
I added a poll in the OP to get a general idea of the favorites here. Vote on which team do you think will lift the trophy this season. If one of the teams in the options is eliminated after the R16 second leg, I'll update it.
I've voted, it seems I'm the first one who voted the candidate of the UCL champion.
Why we only have a chance to vote 1 team? I think it is no problem to vote 2 teams as the candidate of the champion.  :D

Regarding the quality they have, I can say that they are one of the best in the Champions League, and in the Bundesliga I think they are still the best. But in football it's not always about that, there are still many factors that ultimately make a difference to a team.
Yep. Bayern Munich is always one of the strongest teams in UCL. No team can underestimate Bayern Munich, they have proved it many times. Even when Barcelona has Messi and it was in prime era, Bayern Munich could beat them with big scores. In Bundesliga, Leverkusen is the best team in this season. But Bayern Munich is still a strong team as well.


6
After Haaland recovered from his injury, he seemed to have lost his sharpness in several matches. As if he had doubts about his performance. But in the match against Luton, it seemed like Haaland's confidence had returned and enabled him to score lots of goals.
It is not easy to play with best performance after a player recovered from an injury. Sometimes, a player needs to play in few matches to get the sharpness again. Sure, he needs to get his confidence again and feel no worried of the injury problem anymore. However, Haaland seems to have no problem with his sharpness now. It is true that he already showed his sharpness in the match again Luton Town.

In the match against Man United, Haaland may have to prove whether he has returned to his best performance or he was just lucky in the match against Luton.
Yes. He must think to contribute a lot in the next match, against Man United. It is a home match, Haaland may feel very confident to give a big contribution in the match. I also hope Haaland to score a goal in the next match.


7
It is a personal decision for one to win big money in gambling and decide to quit or continue. I have seen one who wins big money from gambling, he quit gambling and started up a business for himself instead of gambling again. I have also seen one who wins big in gambling, his gambling addiction continues without him thinking of quitting gambling.
Indeed, quit or stay in gambling is a personal choice. In my neighborhood, there is also a gambler who decides stopping gambling temporarily when he won a big amount of money from gambling. He wants to enjoy the win for few days, he think the prize should be enjoyed. But for addicts, they won't stop gambling because they think gambling is like a daily activity. Whether win or lose, they keep gambling daily.


8
Gambling discussion / Re: Don't Borrow Money To Gambling.
« on: March 02, 2024, 08:49:50 PM »
Never gamble with loans. You can't be sure that you will win. If you gamble with loans, you can't be sure that you won't lose money. If you lose the money gambling then you will realize how wrong decision you made by gambling with loans.
There is no way to ensure we can win in gambling, the chance to win will be always 50% only. If we use loan money, we have the responsibility to repay the loan. It will be difficult when we seldom winning the gambling games. In this way, we may be trapped with the loan. Sometimes someone decides to have a new loan to repay the the loan. This becomes more complicated if he/she always tries to have a new loan to fix old loans.


9
Yes, you are right. Luciano Spalletti did choose that path to return to Italy and enjoy his old age with the team in his birthplace. Napoli is witness to the achievements of becoming champions in the 2022 season, so armed with the achievements that Luciano Spalletti has, then it would be easy for him to go back and enjoy old Italy. Napoli must immediately develop and not depend on Luciano Spalletti anymore. Hopefully with this new coach they can be winners again next season.
Return to Italy?
Serie A is in Italy, right? When he decided to leave Napoli and he becomes the coach of Italian national team, it means he stay in Italy.
Yes, Spalletti has decided to leave Napoli and every one must appreciate it. He may have a goal to improve Italian national team, he wants Italy to win the World Cup again. I think he is the best coach for Italian national team, there is no other coach that deserves over him. Unfortunately, Napoli still can't get a proper coach to be the successor of Spalletti.

So we will find some news or rumors that actually indicate a relationship that is not so good between Spalletti and the club owner. I forgot the details.
It can be a rumor only, I never heard any statement from the club and Spalletti about the bad relationship. Don't forget that the media always try to make a controversial news to attract readers.


10
Seputar Forum / Re: Instan Q&A Seputar Forum
« on: March 01, 2024, 11:56:30 PM »
Beberapa waktu lalu ketika saya hendak posting muncul notifikasi seperti berikut ini;



Padahal seingat saya baru saja mau mulai posting;
Dan belum pernah juga saya posting dengan jeda 25 detik (atau yang mendekati waktu tersebut) dengan postingan sebelumnya sebagaimana tertera notif error seperti di atas (bisa dilihat pada history post).

Saya coba restart browser dan mencoba membuka kembali forum, barulah bisa posting.

Apakah ada juga yang pernah mengalami hal serupa?
Saya pernah mengalami ini beberapa kali. Memang itu kadang bukan terkait jeda waktu post tapi eror dari sistem di forum Altcoinstalks itu sendiri. Biasanya memang perlu direstart atau log out dan log in lagi. Entah masalah ini sudah pernah diperbaiki Admin atau belum tapi ini cukup mengganggu terutama ketika perlu bikin post buru-buru. Kadang saya tidak banyak waktu di forum, jadi waktu untuk post terbatas.

Case seperti ini mungkin bisa Om komunikasikan ke Admin langsung. Bias via inbox forum, chatbox, atau via telegram.  :)


11
Seputar Forum / Re: Ranking Jedi dan Jedi Master ?
« on: March 01, 2024, 11:51:59 PM »
saya baru tahu om terkait hal ini karena saya masih newbie saat itu
newhuster sangat berguna ya untuk meramaikan board yang gak ada penghuninya  :D
Tidak masalah baru tau sekarang, bukan termasuk informasi yang sangat penting.  :D
Kalau tidak berguna, Admin tidak akan menset Newshunter sharing topik di berbagai board. Tentu untuk board yang masih sepi, dibutuhkan member yang bisa meramaikannya setiap hari. Sayangnya dulu member Altcoinstalks sangat terbatas.

btw board malaysia juga sepi, mungkin si bot gak memiliki kemampuan untuk traslate ke bahasa melayu
Tidak ada istilahnya bot tidak bisa translate karena yang setting itu orang. Di board Malaysia ada Owmivmen, dia orang Bali dari Indonesia yang ditugaskan di situ. Ada juga Milionaire dulu sempat aktif, dia native member dari Malaysia. Mungkin karena pertimbangan ini Admin merasa tidak diperlukan Newshunter.


12
Pemula / Re: Pengalaman Pertama Kalian Mengikuti Bounty?
« on: March 01, 2024, 11:46:34 PM »
Kayaknya free om, kalau om mau bayar, kasih ke saya saja :D
bisa dipakai buat mantau harga koin hasil airdrop maupun bounty
Siap. Harusnya memang free kalau di PlayStore, kecuali di Apple store (Iphone). Yang berbayar mungkin kalo ada versi premium.
Untuk token airdrop atau bounty, kebanyakan cuman di DEX atau belum listing. Kecil kemungkinan bisa dipantau harganya lewat app seperti bituniverse dan sejenisnya.

Untuk notifikasi harga naik atau turun tergantung dari kita sendiri mau membuat pengaturan di harga berapa agar ada bunyi alarm
Ini berarti cukup fleksibel. Bisa set di harga tertentu, nanti ada notifikasi atau alarm kalau harga tersebut tercapai. Begitu kan?



13
Surprising results for the Copa del Rey semi-final match between Real Sociedad vs Mallorca.
Who here is betting on Real Sociedad?
This sure hurts, doesn't it? lost on penalties. Yes, losing is still losing and the one who advanced to the final round in the end was Mallorca. This is beyond prediction. It's a shame because Real Sociedad really wasted a lot of opportunities. Even though they pressed Mallorca very well, they again failed to execute their goal.
I'm also a bit surprised to see the result. I think Real Sociedad is the favorite team to win the match, they have a better squad quality. Mallorca is just a small team, they are not expected to be in the final round of Copa Del Rey. But it is a football match, no guarantee for a bigger team to win the match. Moreover, it is a penalty shootout, sometimes it is about the luck as well. It is very unfortunate that Mallorca has more luck, they could beat Real Sociedad in the penalty shootout.

It is sad to see Real Sociedad failed to reach the final round. TBH, I expect to see Atletico Madrid vs Real Sociedad in the final match.


14
I'm sure the Napoli club owners will regret their decision not to retain Spalletti at the end of last season who left after his contract expired. In fact, if the club owner could appreciate and pursue Spalletti's new contract signature, perhaps Spalletti would also consider staying longer at Napoli. And Napoli could not have the fate they have now.
IMO, it was the decision made by Spalletti to leave Napoli. He wants to be the manager of Italian national team, so he must leave Napoli. I'm very sure that Napoli management really wants him to stay a longer time with Napoli. There is no way that Napoli management to let him go with no clear reason. I think we must appreciate the decision made by Spalletti, he wants to improve the performance of Italian national team. If Napoli can't play well again, it is because Napoli is unlucky to hire the new coach.


15
Kripto berita dan diskusi (Bahasa Indonesia) / Re: Solana overtake BNB
« on: February 28, 2024, 11:53:39 PM »
Betul bro, BNB kembali ke rank 4 , tidak mudah mengovertake BNB selagi binance masih menjadi exchange terbaik. Meskipun market cap nempel , selisih dikit masih bisa terkejar . Tapi jangan lupa binance team tidak akan membiarkan BNB diovertake Solana...
Malah saat ini makin kokoh di peringkat 4, market cap nya sepertinya cukup meningkat seiring dengan pump akhir-akhir ini. Ya, selama Binance tetap sebagai top exchange di dunia, BNB bakal terus terjaga demandnya. Selama demandnya bagus, harga BNB akan terus berpotensi untuk naik.

Masalahnya terkait CZ kan juga sudah clear. CEO yang baru sepertinya bekerja sesuai harapan CZ. Jadi tidak ada kendala lagi untuk Binance and BNB, mereka tinggal maintenance perkembangan yang sudah ada saat ini.  ;)


Pages: [1] 2 3 ... 225
ETH & ERC20 Tokens Donations: 0x2143F7146F0AadC0F9d85ea98F23273Da0e002Ab
BNB & BEP20 Tokens Donations: 0xcbDAB774B5659cB905d4db5487F9e2057b96147F
BTC Donations: bc1qjf99wr3dz9jn9fr43q28x0r50zeyxewcq8swng
BTC Tips for Moderators: 1Pz1S3d4Aiq7QE4m3MmuoUPEvKaAYbZRoG
Powered by SMFPacks Social Login Mod