Altcoins Talks - Cryptocurrency Forum
Local => Kripto Para Türkçe Forumları (Turkish) => Off-Topic(Konu Dışı) => Topic started by: madenci_34 on April 08, 2019, 05:02:48 PM
-
Biz millet olarak bizden olanı dışlayıp,yabancıları başımızın üstüne çıkarmayı severiz.Aşırı derecede yabancı merakımız var,kendimizi aşağılık mı hissediyoruz,kişilik bozukluğumu vardır nedir anlamadım.
Yunan takımı ile Türk takımı karışık olarak birleşti,ayrılırken ağlayan yunan kadınları bizim tarafa geçtikten sonra yüzlerinde gülle açtı,bizim erkekler yunan kadınlarını neredeyse sırtlarında taşıyacaklar(dün afroditi oyun sonrası hikmetin sırtına bindi zaten)
Bu ilgiyi gören kadınlar geride bıraktıkları arkadaşlarını unuttular resmen mutluluktan ölüyorlar göründüğü kadarı ile.
İlginin dışında hikmet yunan arkadaşlara hiç bir iş yaptırmayacağını onların misafirleri olduğunu söyledi,burada adayı sahiplenip ev sahipliği yapmaya çalışması oldukça ilginçti :)
Millet yarışmaya kendini göstermeye gelmiş ne diye her şeyi sen yapacakmışsın anlamadım,yalakalık mı bu ?
-
Cocuklar ısrar edince açıyorum. Yoksa hep 360 TV açık. Seksenler dizisi izliyorum..
Bende başlığı görünce Yunanlı kızlar çirkin bizim erkekler tipsiz diyeceksiniz zannettim.
Bu arada hikmet i gördüm. Birde okay var onun dışındakileri tanımadım. Benim çocuk biliyor
Bu tarz programlar bizi uyutmak için yapılmış. Bize ne onların yarışmasından.
-
Survivor yunan takımının giyinişlerini görünce aklıma eski survivorlar geldi o zamanlar bizim kadınlarımızın giyimleri vardı. Acun yasaklıyor yavaş yavaş