Altcoins Talks - Cryptocurrency Forum
Local => Kripto Para Türkçe Forumları (Turkish) => Topic started by: fallenangel1789 on June 24, 2019, 06:59:45 PM
-
Bu haberi yeni gördüm. Coinbase'e yönelik bir hack girişimi olmuş. Firefox'daki bir açıktan dolayı hackerlar Coinbase'i yoklamış. Neyseki hemen engellenmiş. Bugün CZ de bir tweet attı. Firefox kullanılmamasını ya da en güncel sürümünün kullanılmasını tavsite etti. Firefox kullanan arkadaşlara duyurulur.
Kaynak: https://uzmancoin.com/coinbase-saldiri-girisimi/
CZ'nin attığı tweet: https://twitter.com/cz_binance/status/1141978511571185665
-
Bende gördüm bu cz'nin haberini kullanmayın bi süre bence açık var galiba firefox'ta ben chrome kullanıyorum tavsiye ederim tabiki herkes kullanıyodur chrome sıkıntı yok.
-
Uyarı için çok teşekkürler benimde evdeki bilgisayarımda kullandığım öncelikli tarayıcı hep firefox’tur. Kripto işinde her türlü güvenliği/önlemi almak gerekiyor yoksa böyle farketmeden bir anda hacklenebilir ve birikimlerinizi kaybedebilirsiniz. Sanırım chrome biraz daha güvenli ona geçiş yapayım, bir de zamanında brave browser yükledim ama farkı neydi unuttum. Onun da privacy tarafı daha iyiydi sanırım.
-
Firefox kullandığım çin dikkatimi çekti. Aslında eskiden Chrome kullanırdım. Sırf herkes Chrome kullanıyor diye vazgeçmiştim. Malum; çok kullanılan şeyin de güvenliğine çok saldrı yapılır diye düşünmüştüm :D Haberde biraz üstü kapalı anlatmışlar. Daha detaylısını bulmaya çalışıcam, merak ettim.
-
Coinbase den pek hazzetmiyorum ama bu gibi durumların yarın bir gün diğer borsalara da dokunabilir o yüzden dikkatli olmak gerekiyor. Malum bu piyasada olan insanlar genellikle paralarını borsalarda tutuyorlar
-
firefox gerçekten büyük bir ekip ve vakıf tarafından sürekli olarak geliştiriliyor.chrome dan daha iyi şu an ..bir güvenlik açığı olduysa da kapatmış adamlar zaten.sürekli yeni sürümü çıkıyor zaten ve otomatik güncelliyor kendini