Altcoins Talks - Cryptocurrency Forum

Local => Kripto Para Türkçe Forumları (Turkish) => Topic started by: fallenangel1789 on August 07, 2019, 09:20:42 PM

Title: FELIXO EXCHANGE
Post by: fallenangel1789 on August 07, 2019, 09:20:42 PM
Felixo, kripto para yatırımcıları için gelişmiş hizmetler sunan, Türkiye merkezli bir kripto varlık işlem platformudur. Üyelerinin %80’i Türkiye dışından olan Felixo’nun kurucu ortakları, Blockchain geliştiricilerinden oluşmakta, yazılım ve kripto para ticaretinde büyük bir tecrübeye sahiplerdir. Felixo, kripto para ticaretine duyulan ilginin artmasıyla kurulmuş, içinde yeni nesil ödeme sistemlerini de bulunduran ilk profesyonel platformlardan biridir.

Gelişmiş ticaret yöntemleri, grafik, alarm ve akademi özelliklerine ek olarak Felixo, Escrow Wallet ve OTS pazarına erişim sağlayacaktır. Margin Trade test denemeleri tamamlanmıştır. Felixo’nun stratejisi, dünya çapındaki profesyonel yatırımcılar ve likidite sağlayıcılar için benzersiz destek, araç ve yenilikler sunmaktır.

Felixo, üyelerinin birbirleri ile kripto para transferleri yapabilmelerini sağlar. Bu amaçla FIP (Felixo Internal Pay) adlı yöntemi geliştirmiştir. FPI ile transfer ettiğiniz kripto paralarınız saniyeler içerisinde alıcının hesabına ulaşır. FIP ile gerçekleştirdiğiniz transferler için hiç bir komisyon ücreti ödemezsiniz.

ÜCRETLER VE KOMİSYONLAR

Genel: % 0.2 işlem ücreti. İşlem ücretine %18 KDV ücreti dahildir. İşlem faturaları haftalık kesilir. İşlem ücretleri, 30 günlük işlem hacmine göre belirlenir. Her gün 00: 00'da (UTC), son 30 günlük işlem hacminiz değerlendirilir. Seviyeniz ve tekabül eden Piyasa Yapıcı/Piyasa Alıcı oranları 1 saat sonra güncellenir. Hesabınızda bulunan FLX Coin miktarına bağlı olarak al/sat komisyonlarında indirimler uygulanacaktır.

FELIXO AIRDROP KAMPANYASI 2. AŞAMA

Airdrop kampanyası 2. adım görevleri aktif hale gelmiştir. Basit sosyal medya görevleri on binlerce $FLX tokenı kolaylıkla kazanabilirsiniz. Yapmanız gereken aşağıda verilen linkten üyelik açmak ve airdrop bölümünde verilen görevleri yerine getirmektir.

Üyelik için: https://www.felixo.com/register 

Facebook: https://www.facebook.com/felixoexchange

Twitter: https://twitter.com/felixoexchange

Instagram: https://www.instagram.com/felixoexchange/

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/felixoexchange

Youtube: www.youtube.com/channel/UCuIJgsWXUXFp-8AE3jmg_mw

Telegram Türkçe: https://t.me/FelixoTurkey

Telegram Global: https://t.me/FLX_Global


Bu kısa tanıtım amaçlı yazı ilgili borsanın içerik ödülü için hazırlanmıştır. İntihal olarak görülmemesi için Linkedin ve Steemit'te de tarafımdan paylaşıldığını belirtmeliyim.

https://steemit.com/felixo/@fallenangel1789/felixo-exchange
https://www.linkedin.com/pulse/felixo-exchange-hasan-durmus/
Title: Re: FELIXO EXCHANGE
Post by: hasyurt on August 08, 2019, 12:27:12 PM
%18 KDV dikkatimi çekti hocam. Diğer borsalarda da bu KDV var mı acaba? Epey zamandır işlem yapmadığım için sordum. Paribuda böyle birşey var mı bilmiyorum.
Title: Re: FELIXO EXCHANGE
Post by: fallenangel1789 on August 08, 2019, 02:21:14 PM
%18 KDV dikkatimi çekti hocam. Diğer borsalarda da bu KDV var mı acaba? Epey zamandır işlem yapmadığım için sordum. Paribuda böyle birşey var mı bilmiyorum.

Türk borsalarının hepsinde var diye biliyorum.
Title: Re: FELIXO EXCHANGE
Post by: hasyurt on August 18, 2019, 09:52:34 AM
Türkiye'nin ilk kredi kartı ile crypto alınan borsası bayebit battı. Hacklendik vs demiş. Yani Türk borsalarının çoğuna güven yok maalesef. Flexio nun garantisi yok
Title: Re: FELIXO EXCHANGE
Post by: zgrdyg on August 21, 2019, 12:46:19 PM
Btcturk kullanıyorum ben, yani bi süredir kullanmadım ama o da fatura yolluyordu.
Title: Re: FELIXO EXCHANGE
Post by: Jupiter on August 22, 2019, 10:28:44 PM
Arayüzü başarısız buldum. Hazır tasarımlardan kullanılmış. Muhtemelen kodlaması da hazır borsa yazılımıdır. Üye girişi yapmadan alım-satım tablolarını görebilsek iyi olurdu aslında.
Ayrıca bu FLX token CMC'de listelenmemiş. Bana pek güven vermedi.
Title: Re: FELIXO EXCHANGE
Post by: trendcoin on October 16, 2019, 01:28:39 PM
çok yoğun bir bounty ve tanıtım kampanyası dönemine girmişler, bu piyasada kalıcı olmak istiyor gibiler. daha fazla türk borsasının olması rekabeti, rekabette türkiye'de bulunan kullanıcılar için daha fazla avantajı oluşturabilir. bu yüzden yeni açılan tüm borsaları, bir şekilde geçiş kapısı (hacmin yoğun olduğu yabancı borsalara geçiş) olarak gördüğüm için destekliyorum.
Title: Re: FELIXO EXCHANGE
Post by: hasyurt on October 18, 2019, 07:25:02 PM
malum forumda da epey adını duydum ama ben nedense güvenemedim. çünkü son zamanlarda türk borsaları kuruluyor ama kısa sürede  malesef batıyor. en akılda kalıcı olan paribu ve btc türk. ben şahsen paribuda işlem yapıyorum şimdiye kadar hiç sıkıntı çekmedim. bundan sonra da olmaz inşallah.
Title: Re: FELIXO EXCHANGE
Post by: Oxumare on October 25, 2019, 01:24:46 PM
Türk borsalı cidden neden bize güven vermiyor ? Afrikalının yaptığı borsaya balıklama atlıyoruz..uzak doğulunun borsasında sabahtan akşama kadar trade yapıyoruz..Bizim Türk borsalarına geldiğimizde elimiz ayağımız titriyor.. :) El cevap lütfen..