Altcoins Talks - Cryptocurrency Forum

Local => Kripto Para Türkçe Forumları (Turkish) => Topic started by: GreatWooden on August 23, 2021, 05:24:30 AM

Title: WoodChain POLYGON projesi ön satışa açıldı
Post by: GreatWooden on August 23, 2021, 05:24:30 AM
Şu anda, birçok farklı ağda yürütülen birçok proje var, etkileşim çok zaman alıyor ve kullanıcının yüksek gaz ücreti ödemesi gerekiyor. Bu nedenle, bu sorunun çözümü WoodChain'in pazarda bir avantaj kazanmasına yardımcı olacaktır.

POLYWOOD, Ağustos sonunda başlatılan WoodBridge ile Hepsi Bir Arada bir proje olmayı hedeflediğimiz Polygon üzerine inşa edilmiş WoodChain'dir. Ayrıca birçok ağ arasındaki işlemleri entegre ederek ve destekleyerek kullanıcılara büyük kolaylık sağlıyoruz, bu sadece WOOD tokenlerini değil, aynı zamanda WoodChain ekosistemi tarafından da daha değerli hale geliyor.

Resmi web sitesi: https://polygon.woodchain.io/
Twitter: https://twitter.com/WoodChainInc
Telgraf: https://t.me/woodchainofficial

Ön Satış Başlangıç ​​Zamanı: 23 Ağustos 2021 Pazartesi 15:00:00 UTC
AHŞAP Ön Satış Fiyatı: 0.2 $
AHŞAP Liste Fiyatı: 0,4 ABD Doları (Ön satış sınırı karşılanmazsa 0,3 ABD Doları)
Ön Satış Talebi: 27 Ağustos 2021 Cuma 09:00:00 UTC
Çiftlik Başlangıç ​​Zamanı: 28 Ağustos 2021 Cumartesi 15:00:00 UTC (Blok: #18501062)
Toplam Artış: 700.000 AHŞAP için 140.000 USD (Satılmamış AHŞAP veya likidite sağlamada kullanılmayan AHŞAP YANACAKTIR)



• Kaliteli bir çiftlik lansmanının, adil bir şekilde oluşturulmuş bir erken likidite havuzunda önemli bir ilgi göreceğini tahmin ediyoruz. Yatırımcılara avantaj sağlamak için başlangıçta toplam arz üzerine bir mikro kapak değerlemesi yapıyoruz.
• Başlangıçta herkesin aynı fiyatı ödemesini tercih ederiz.
• Ön satış, likiditeye aksi takdirde yapabileceğimizden çok daha fazla miktarda nakit sağlamamızı sağlar.
• Ön satış, pazarlama, ortaklıklar ve daha fazla gelişme için belirlenmiş bir bütçe sağlar