Altcoins Talks - Cryptocurrency Forum

Local => פורום ביטקוין וקריפטו => ביטקוין ומטבעות דיגיטליים נוספים - חדשות => Topic started by: Marshal on June 18, 2018, 12:53:42 PM

Title: דרום אפריקה של Kripto Paralara שם חדש: אסימון Cyber
Post by: Marshal on June 18, 2018, 12:53:42 PM
על פי הבנק המרכזי של דרום אפריקה (SARB), מטבעות crypto אינם עומדים בדרישות כסף אמיתיות וצריכים להיות שונים. אחד מבכירי הבנק המרכזי בפרטוריה אמר שהם בחרו לקרוא למטבעות אלה "אסימון סייבר". לפיכך, נוסף משפט נוסף למילון "מילון מונחים מקוריים".

אולי זה לא ידוע עבור רבים כי המילה מזכירה נבואה רע, הרשויות הפיננסיות ברחבי העולם להימנע מלהשתמש במילה "כסף crypto". במילון הבנקאים המרכזי, "crypto" נשאר מילה לא אהובה. עם זאת, עם השימוש הנרחב של כסף הצפנה, פוליטיקאים ומומחים היו צריכים להכניס כמה הסדרים לשוניים. רובם הומצאו באופן מלאכותי ומדברים מילים נרדפות שלא בדיוק תואמות את המשמעות של כסף crypto. הפגיעה האחרונה של הבנק המרכזי של דרום אפריקה, "כינוי הכסף המזויף", ממשיכה לגדול.

פרנסואה גרופ, סגן נשיא הבנק המרכזי, מסביר את מחשבותיו בנושא כך:

    אנחנו לא משתמשים במונח 'כסף מזויף'. כי זה לא כלי קניות יציבה ויחידת ערך. כלומר, זה לא עונה על הצרכים של כסף במונחים כלכליים. אנחנו מעדיפים את המונח 'אסימון סייבר' במקום כסף crypt.

המוניטין העולמי של כסף crypto ממשיכה להתרבות. כמובן, דרום אפריקה אינה יוצאת מזה. אז הרגולטורים במדינה מנסים לשמור על קצב ההתפתחויות החדשות האלה כמו עמיתים אחרים. SARB לאחרונה להקים יחידה כדי לקבוע את המיקום של "פרטי / סוד סודי כסף" הנושא. מטרתה העיקרית של יחידה זו היא ליצור מסגרת מדיניות רגולטורית לניהול עתידי של תעשיית fintech.

לגבי הסדרי הכסף הצפויים, מומחים בתחום זה מציעים גישה של "ויסות עצמי". עם זאת, עדיין לא ידוע אם רשויות SARB יקשיבו לקריאה זו. עד עכשיו, מחקרים על כסף crypto בארץ בדרך כלל להפעיל את נושא המיסוי. בחודש אפריל, פקידים גם הודיעה כי כל הרווחים במזומנים הצפנה צריך להיות מדווח על ידי משלמי המסים.