Altcoins Talks - Cryptocurrency Forum
Local => Kripto Para Türkçe Forumları (Turkish) => Kripto Para Haber => Topic started by: mehmetatum on September 30, 2018, 04:10:11 PM
-
arkadaşlar gecen seneki boğa sezonuna yaklaşıyoruz sizce kasım gibi bir hareketlenme söz konusu olurmu yoksa hala bu durum belirsizliğini koruyormu bir çok kişi bitcoin macerasına son verdi bir çoğu pes etti tabiki benim istememle olmaz belki ama sizcede artık yükselişe gecmesi gerekmiyormu
-
Keşke bilebilseydik :) Öncelikle burası kripto haberlerinin verildiği bir alt başlık. Bu konuyu sanırım şurada (https://www.altcoinstalks.com/index.php?board=45.0) açman daha doğru olacak.
Cevabına gelirsek benim gördüğüm tahmin yürütenler 2018 sonunda bekleyenler ve 2019 ikinci çeyrekte bekleyenler diye ikiye bölünmüş durumda.
-
ripple da boğa var şu anda. 60 centi geçmek üzere geçerse bakarsınız ona göre belki yine 1 dolara ulaşır. ama 60 centti geçse buralardan başlayacak maliyet tutan yatırımcıları fena silkeleyecekler. balina olmak vardı be hayat bunlara güzel.