Altcoins Talks - Cryptocurrency Forum
Local => Kripto Para Türkçe Forumları (Turkish) => Kripto Para Haber => Topic started by: fallenangel1789 on October 09, 2018, 05:22:01 AM
-
"Afrikalı tüketicilere uygulanan banka ücretleri çoğu kişinin sevdiklerine para gönderememesine neden oluyor. Ancak Wala (DALA), Güney Afrika’da, kripto para kullanarak bu süreci daha kolay hale getirmek için adımlar atıyor.
Wala (DALA), bir cüzdan gibi hareket eden bir akıllı telefon uygulaması geliştirdi.
Wala, bir cüzdan gibi hareket eden bir akıllı telefon uygulaması geliştirdi ve kullanıcıların mevcut bankacılık altyapısını kullanarak uygulama aracılığıyla işlem yapabilmelerini sağlıyor. Ancak, yüksek bankacılık ücretleri Wala’nın müşterilerini üzüyordu. Bununla birlikte, kripto para birimlerini kullanarak, yatırımcılar için eşler arası ağ üzerinden ödeme yapmayı kolaylaştırabileceklerini, bu sayede havale, veri, elektrik faturalarını ve hatta okul ücretlerini ödeyebileceklerini fark ettiler."
Kaynak: https://kriptoparahaber.com/wala-dala-guney-afrikalilara-yerdim-etmek-icin-projeler-gelistiriyor.html
-
İşte güzel bir haber daha. Umarım bu tür haberler oldukça artar. Ki yapılan uygulamada çok ilginç geldi bana. Umarım başarılı olur.
-
Bir sonraki yüzyılın Afrika'nın yüzyılı olacağı öngörülüyor. Bu anlamda bunları tam anlamıyla yardım olarak değil, ekonomik yatırım olarak görüyorum.