Altcoins Talks - Cryptocurrency Forum
Local => Kripto Para Türkçe Forumları (Turkish) => Kripto Para Haber => Topic started by: Orhans on November 26, 2018, 07:24:37 AM
-
Lider kripto para birimi Bitcoin fiyatı, geçen yıl 27 Eylül’den bu yana ilk kez 4.000 doların altına düştü.
Bitcoin fiyatı tüm piyasayı cehenneme sürükledi
Coindesk’in Bitcoin Fiyat Endeksi’ne göre, Cumartesi günü TSİ 00.15’ten itibaren başlayan seri satışlarla birlikte dünyanın en büyük kripto para birimi, 3.730 dolara kadar geriledi. Günün açılış fiyatı ise 4.298,83 dolardı. Yazım sırasında Bitcoin, %14 oranında düşüşle 3.732 dolardan işlem görüyor. BTC fiyatı, son 7 gündür %30’un üzerinde düşüş gösterdi. Fiyat, Aralık ayında ise yaklaşık 20.000 dolar olan tüm zamanların en yüksek seviyesine göre yüzde 81 aşağıda.
İlk 10’daki tüm kripto paralar (Tether hariç), Bitcoin’in düşüşüyle birlikte %13’ün üzerinde değer kaybı yaşıyor. Ripple %16, Ethereum %14, Bitcoin Cash %17, EOS %14 değer kaybetti. İlk 10’daki kripto paralar arasında en fazla kayıp veren şu anda %21,15 oranı ile Stellar ve %19 oranı ile Cardano görünüyor.
Piyasa hala ciddi kayıplar yaşıyor
Kripto para piyasası hala USD karşısında ciddi kayıplar yaşıyor. Bitcoin’in kripto para birimi fiyatlarındaki etkisi, tüm piyasada önemli bir değer kaybına yol açtı. Sadece yedi gün önce, piyasa 182 milyar dolar değerindeydi, şimdi ise 120 milyar dolar değerinde. Ayrıca bu rakam o zamandan beri 62 milyar dolar ya da yaklaşık yüzde 35 azaldı.
https://kriptoparahaber.com/korkulan-oldu-bitcoin-fiyati-4-000-dolarin-altinda-piyasa-hala-ciddi-kayiplar-yasiyor.html
-
son birkaç saattir 4100 dolara kafa attığı yeri aşmaya çalışıyor. aşamaz ise dump gelebilir, zaten hangi fiyatı aşarsa yoluna devam edeceği de ortada. ama sabah uyanıp da bitcoinin bugün yeşillendiğini gören yatırımcılar altlara saldırıyor.
-
Ne zaman arıtk bitti daha da düşmicek desek tekrardan düşüyor bitcoinin en son bu fiyatlarını geçen yıldan hatırlıyorum. İşler kalitesizleştikçe piyasa da düşüyor maalesef
-
6000'den itibaren %50 düştü. bazı yazılarda 6000'i baz alarak %70 falan düşebilir yazıyor. biraz grafiklere baktığımda 5000 dolara yaklaşamazsa eğer bunun gideceği 1800 dolar civarı olduğunu gördüm. ama yine de belli olmaz.
-
yanşılıkla iki mesaj gönderdim lütfen mod arkadaşlar bunu silsin.
-
Çok fazla insan fiyatının düşmesinin piyasaya güven vereceğini düşünüyor ama bnece dünyanın en saçma düşüncesi. Piyasaya herkes battı gözüyle bakıyor neden güven versin ki
-
Her seferinde bu son dedik ama sonu gelmedi bu düşüşün. İyice umutsuzluğa itti milleti ama bir bakıma herkes böyle karamsar olursa yükseliş gelir diye düşünüyorum.
-
korkulacak seviyeler değil. 1000 dolara düşse bile korkunç olmaz. beni asıl korkutacak kısım 1000 doların altına sanki bir daha yükselmeyecekmiş gibi düşmesi. o kadar zorlama yaparlar mı belli olmaz.