Altcoins Talks - Cryptocurrency Forum

Local => Ελληνικά (Greek) => ειδήσεις => Topic started by: elodia on November 29, 2018, 09:37:28 AM

Title: «Άλμα» 2,28% στην τιμή του πετρελαίου
Post by: elodia on November 29, 2018, 09:37:28 AM
Σημαντικά κέρδη κατέγραψε σήμερα το πετρέλαιο, αν και όχι αρκετά ώστε να σβήσουν το -8% της Παρασκευής.

Το προθεσμιακό συμβόλαιο Ιανουαρίου 2019 για το Brent εμφάνισε «άλμα» της τάξεως του +2,93% με την τιμή του να διαμορφώνεται στα 60,52 δολ. ανά βαρέλι, ενώ το προθεσμιακό συμβόλαιο Δεκεμβρίου 2018 για το αμερικανικό αργό ενισχύθηκε κατά +2,28% στα 51,57 δολ. ανά βαρέλι.

Ωστόσο, οι πιέσεις στο πετρέλαιο αναμένεται να παραμείνουν, καθώς η αυξανόμενη παραγωγή και η επιβράδυνση στη ζήτηση παγκοσμίως ενδέχεται να δημιουργήσουν υπερπροσφορά το ερχόμενο έτος.

Το πετρέλαιο βρίσκεται σε bear market, και έχει ήδη υποχωρήσει περισσότερο από 20% από τα υψηλά του Οκτωβρίου, με τον Τραμπ να πιέζει για χαμηλότερες τιμές.

https://www.protothema.gr/economy/article/842368/alma-228-stin-timi-tou-petrelaiou/