Altcoins Talks - Cryptocurrency Forum

Local => Ελληνικά (Greek) => ειδήσεις => Topic started by: elodia on December 21, 2018, 07:13:05 PM

Title: Επιστολή Αν. ΥΠΕΝ, Σ. Φάμελλου, στο Δ.Σ. της ΚΕΔΕ για την ανακύκλωση
Post by: elodia on December 21, 2018, 07:13:05 PM
Επιστολή προς το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ απέστειλε ο Αν. ΥΠΕΝ, Σωκράτης Φάμελλος, ζητώντας τη συμμετοχή του σε συνεδρίαση του ΔΣ της ΚΕΔΕ με θέμα τη διαχείριση των απορριμμάτων και την ανακύκλωση, αλλά και το θεσμικό πλαίσιο των ΦΟΔΣΑ, το ταχύτερο δυνατόν.

Ο Αν. ΥΠΕΝ σημειώνει τον ουσιώδη και κρίσιμο ρόλο των ΟΤΑ, οι οποίοι έχουν και την αποκλειστική αρμοδιότητα της διαχείρισης των απορριμμάτων, και την ανάγκη άμεσης ενίσχυσης και αναβάθμισης της διαλογής στην πηγή, που αποτελεί τον μοναδικό τρόπο προσέγγισης της κοινωνίας της ανακύκλωσης. Και αναφέρει: "Σε αυτή την προοπτική δεν έχουμε περιθώρια ασυνεννοησίας και έλλειψης δυνάμεων. Για να μην υπάρχουν λοιπόν παρεξηγήσεις και ασάφειες και για να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις, παρακαλώ το συντομότερο δυνατό να με καλέσετε σε ειδική συνεδρίαση του ΔΣ της ΚΕΔΕ".

Επίσης, εκφράζει την απορία του σχετικά με πρόσφατο δελτίο Τύπου (14/12/2018) της ΚΕΔΕ, το οποίο αναφέρεται σε υποτιθέμενη αδράνεια και αδιαφορία της πολιτείας, την ίδια μέρα που ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ – μετά από πρόσκληση του Αν. ΥΠΕΝ προς όλο το ΔΣ της ΚΕΔΕ - συμμετείχε σε σύσκεψη εργασίας με τους Φορείς της ανακύκλωσης για τα θέματα πόρων, διαδικασιών, εξοπλισμού και προγραμματισμού των δράσεων ανακύκλωσης.

https://www.euro2day.gr/news/economy/article/1655567/epistolh-an-ypen-s-famelloy-sto-ds-ths-kede-gia-th.html