Altcoins Talks - Cryptocurrency Forum
Local => Kripto Para Türkçe Forumları (Turkish) => Kripto Para Haber => Topic started by: alidurmaz on December 28, 2018, 07:48:47 PM
-
Kripto para borsası Huobi türev piyasasında, artık yüksek sermayeli altcoinlerden EOS’yi desteklemeye başlıyor.
Huobi şu anda, CoinMarketCap’te ayarlanan hacmine göre 24 saat boyunca yaklaşık 505 milyon dolar olan işlem hacmiyle üçüncü sıradaki kripto para borsası konumunda.
Yatırımcıların EOS’da hem uzun hem de kısa pozisyon alabilecekleri bildiriliyor. Türev sözleşmesi oluşturma kararı borsadaki “müşteri talebini karşılamaya devam eden çabaların” bir parçası olarak gözüküyor.
Huobi türev piyasasında EOS türevi işlemlerde 1’e 20’ye kadar kaldıraç kullanılabilecek
....
https://kriptoparahaber.com/huobi-turev-pazari-genisliyor-iste-yeni-eklenen-altcoin.html
-
Huobinin hacminin artmasindaki neden maseratti verecekmis en fazla islem yapan uyeye. Sanirkn fiyatinin artmasi bundan balinalae maseratti icin yarisiyor. Bizde izliyoruz . Garibanligin gozu kor olsun:)
-
şu piyasaya olumlu etki eden her haberin önemi var. dün 400 dolar kadar pump yaşandı ama tek sebebi huobi değildir. 1 milyar dolarlık işlem hacmi göz dolduruyor. ama bu yatırımcılar ne yönde asıl kararını verecek o önemli.