Altcoins Talks - Cryptocurrency Forum

Local => Kripto Para Türkçe Forumları (Turkish) => Kripto Para Haber => Topic started by: alidurmaz on January 10, 2019, 08:35:02 PM

Title: Bitcoin yeni bir atılımın eşiğinde, HODL’lar ise ne olursa olsun bekleyecek
Post by: alidurmaz on January 10, 2019, 08:35:02 PM
Bitcoin yeni bir atılımın eşiğinde, HODL’lar ise ne olursa olsun bekleyecek

Tahminlerini tarihsel kalıplara dayandıran teknik analistlere göre, Bitcoin güçlü bir hareketin eşiğinde. Ancak, bu hareketin yönü bu aşamada belirsizliğini koruyor. GTI VERA Bandının daraldığı göz önüne alındığında, Bitcoin’in şu anki bölgesinden güçlü bir şekilde ayrılmaya hazırlandığı söylenebilir.
Bitcoin için kısa vadeli belirsizlik hakim
...

https://kriptoparahaber.com/bitcoin-yeni-bir-atilimin-esiginde-hodllar-ise-ne-olursa-olsun-bekleyecekler.html
Title: Re: Bitcoin yeni bir atılımın eşiğinde, HODL’lar ise ne olursa olsun bekleyecek
Post by: bacaran on January 10, 2019, 10:50:38 PM
Her çıkışın bir inişi vardır, doğası gereği sürekli yukarı gitmesi beklenemez herhangi bir yatırımın, bir de nasıl çıktıysa öyle iner diye bir jargon var o açından bir çok analiz yapabiliriz ama piyasanın doğası budur.
Title: Re: Bitcoin yeni bir atılımın eşiğinde, HODL’lar ise ne olursa olsun bekleyecek
Post by: lucitar on January 11, 2019, 09:55:02 AM
10K - 15K'dan bitcoin alan birisi için beklemek baya zor olsa gerek. o aralıklarda ve 6000'de 3000'de işlem yaptım. ama çıkılması gereken yerleri 3-5 yanlışlı da olsa uyguladım. hold dumpda rahatsız edici, asıl ralli dönemlerinde keyif alırsınız.