Altcoins Talks - Cryptocurrency Forum
Local => Kripto Para Türkçe Forumları (Turkish) => Kripto Para Haber => Topic started by: Komorhan on January 11, 2019, 03:15:11 PM
-
Merkeziyetsiz uygulama ve akıllı kontrat platformu olan Tezos, 11 Ocak Cuma günü yaptığı bir duyuru ile, yönetici ekibin genişlettiğini ve üç yeni işe alım yaptığını duyurdu.
Şirkete katılanlar arasında Avukat Ulrich Sauter, yatırım yöneticisi ve profesör Eelco Fiole ve blockchain ve teknoloji girişimcisi Lily Liu bulunuyor. Sauter,Baş Hukuk Müşaviri olarak, Fiole CFO olarak, Lily Liu ise yönetim kurulu danışmanı olarak Tezos Foundation’a katıldı.
Tezos özellikle firma içerisinde yaşanan kavgalar ve birkaç hukuk firması tarafından dava edilmesi ile tanınan bir proje haline geldi. İsviçre merkezli kripto para ve blockchain projesi Tezos, 2017 yılının Temmuz ayında ICO projesi başlatmış ve o tarihin piyasa değerine göre 232 milyon dolarlık fon toplamıştı. Daha sonra toplanan fonları boşa toplanmış olabileceği ve planlanan token’in veya platformun asla piyasaya çıkmayacağı spekülasyonları üzerine, kullanıcılar Tezos’u adeta eleştiri yağmuruna tutmuştu.
ICO projesinin ardından Tezos’un önde gelen iki ismi Kathleen ve Arthur Breitman tarafından başlatılan içsel kavgalar daha da büyüdü ve şirket birden fazla davaya tanıklık etti ki sonuç olarak ana ağ ve token süreci oldukça yavaş ilerledi. En sonunda 17 Eylül tarihinde ana ağa geçeceğini duyuran Tezos, o tarihten itibaren kısa vadeli bir sıçrama yaşasa da, daha sonra inanılmaz bir düşüşe geçmişti.
Tezos Foundation başkanı Ryan Jesperson, yeni işe alımlar hakkında ”bunların şirketin yapısını güçlendirdiğini ve beraber daha iyi işlere imza atacaklarını” ifade etti.
Kaynak: https://koinbulteni.com/tezos-foundation-ekibini-buyutmeye-devam-ediyor-firmaya-yeni-cfo-ve-iki-baska-isim-katildi-35632.html
-
tezos kurucularından bir tanesi ile sorun yaşanıyordu bir ara. onun tezos ile iletişimin kesilmesi için imza kampanyası başlatan yatırımcılar vardı. çıktığı sene pek randıman vermeyen bir altcoin. rus hükümeti inceleme mi ne başlatmıştı.
-
yazılım ekibine yatırım yapılması onun pump yapması için yeterli değil. ben duruma göre 3000'in altı için tüm coinlerden çıkıp daha fazla coini ucuza toplamayı planlıyorum. tezos umurumda değil. ondan daha potansiyel, tanınmışlar önceliğim.