Altcoins Talks - Cryptocurrency Forum
Local => Kripto Para Türkçe Forumları (Turkish) => Kripto Para Haber => Topic started by: Filo on January 15, 2019, 01:09:28 PM
-
"Venezuela ekonomisine destek amacıyla yardım yapmak isteyen Rusya, belirli tutarlarda yapacak olduğu ekonomik yardımı Petro ile yapmayacak. Kripto para yerine normal seçenekleri tercih edecek olan Rusya, Venezuela ekonomisine yapacak olduğu yardım ile birlikte kripto para birimlerinin hala ülkeler arasında güvenilir olmadığını ve kripto para yerine normal yöntemlerin tercih edilebilecek olduğunu düşünüyor. Rusya’nın ekonomik olarak Venezuela’ya yapabileceği yardımın çok sınırlı olduğundan ve Rus ekonomisinin ABD yaptırımlarından sonra kötü sürece girmesinden dolayı yapabilecek olduğu yardımlar sınırlı.
Petro kullanmak isteyenlerin sayısı yok! Petro kullanımının çok azalması ve ülkede tercih edilemez bir kripto para birimi olmasına rağmen zorunluluktan dolayı belirli zamanlarda kullanılması ve belirli noktalarda kullanmak zorunda olanlar dışında kimseler tarafından tercih edilmiyor. Bitcoin tercih eden Venezuela halkı ise Nicolas Maduro hükümetinin kripto para birimlerine yönelik baskısından dolayı Petro yerine BTC’nin daha güvenilir olduğunu ve hükümete güvenmediklerini açıkla belirtiyorlar. Bitcoin fiyatının düşmesine rağmen Venezuela halkı kripto paraların ülke parasına göre çok daha değerli olduğunu düşünüyor."
Source: https://tr.investing.com/news/cryptocurrency-news/petroya-rusya-bile-scak-bakmyor-551163
-
venezuela petroyu çıkartırken acaba ekonomisini düzeltebilecek mi diye düşünüyordum. petroyu kabul eden 1 tane ülke var mı ki? inş bu biz olmayız. venezuela ile yakın ilişkiler yürütüyoruz ama rusya bile mesafeli kalıyorsa çok da üzerinde durmanın alemi yok. 3550 destek oldu artık bunun altında negatif baskı iyice artar bence.
-
ülkelerin dijital para çıkartması mı önemli yoksa güçlü ekonomiye sahip biri ülkenin dijital para çıkartması mı daha önemli. japonyanın yeni çıkaracağı coini merakla bekliyorum. petro gibi sıkıntı yaşamayacaktır.
-
venezuela bu gidişle petroyu kim ile anlaşıp ticarette kullanacak ki. ülkedeki altınların en son türkiyede işlenmesi için anlaşma sağlanmış. bizim ikili ilişkilerimiz gelişiyor ama venezuela halkını ekonomik refah seviyesi ortada.