Altcoins Talks - Cryptocurrency Forum

Local => Kripto Para Türkçe Forumları (Turkish) => Topic started by: SkyLords on January 28, 2019, 05:19:50 PM

Title: Yakında Pazar büyüyecek mi?
Post by: SkyLords on January 28, 2019, 05:19:50 PM
Arkadaşlar kısa süre önce paranın Shitcoinlerden Altcoinlere nasıl geri aktarıldığı hakkında bilgi analiz yapıldı. 2018'in başlangıcını analiz ettikten sonra, aşağıdaki şemanın işe yaradığı sonucuna vardım:

Birincisi, ilk başta 2017 sonunda ve 2018'in başında tüm pazar için çılgınca bir pamp oldu. Yeni cryptocurrency destekçilerinin ve sadece freebies hayranlarının belirttiğine göre "yeni para" her şeyin içine girdi. Ana büyüme ilk on koin market başlığından değil altcoinler ve tokenlerdendi (biz Bitcoin'i dikkate almıyoruz). Bu tokenler ve altcoinler göz kapaklarına kadar pomplandıktan sonra alıcıları şaşırtmaya ve paralarını almaya başladı. Aynı zamanda, paranın büyük kısmı Ocak ayının başında 1416 dolara ulaşan ilk altcoin olan ETH'den akmaya başladı.

Artık piyasada, bildiğiniz gibi altcoinler, alıcıların hala paralarını traşlamaya devam ediyor, altcoinler hala ayakta duruyor ve altcoinlerin büyük kısmı uzun süredir dibe vuruyor. Eğer bakarsanız, o zaman diğer tokenlerden ve altcoinlerden farklı olarak ETH çok iyi görünüyordu. Çünkü diğer altcoinlerden çok daha fazla para harcandı. Fakat son zamanlarda ETH de önemli ölçüde fiyatlarına bakıldığında çok düştü.

Dolayısıyla, bundan sonuç olarak ne çıkarılabilir. En önemlisi, ETH'un şımarması düşüşüne neden oluyor. Anlamlı anlamsız bir sürü altcoin çıktı. ETH'nin düşüşüyle ​​birlikte ERC20 tabanlı çıkan çoğu coinlerin bitmesi muhtemeldir. Ethereum “son kahraman” olarak belli bir savunma kalesidir ve ETH alıcılarının en uç noktasıdır.

Benimle aynı fikirde olmayabilirsiniz, ama şahsen bana mantıklı geliyor ve çok yakında artık büyüme görmeliyiz.

Bu yazımı başka forumlarda da paylaştım.
Title: Re: Yakında Pazar büyüyecek mi?
Post by: Destiny on January 28, 2019, 11:20:01 PM
Herkes pazarın yükselmesini istiyor ben dahil ama yükseliş şu sıralar gelmiyecek bence gelmesi çok zor her gün ya düşüyor ya az bişey çıkıyor yine düşürdüler daha nereye kadar düşer veya düşmez çok dengesiz bir market
Title: Re: Yakında Pazar büyüyecek mi?
Post by: GoblinSlayer on January 28, 2019, 11:44:10 PM
Pazar bu sene büyümez büyüme nasıl bir şey olur yavaştan yavaştan para girebilir ama öyle büyük paralar bu sene giriceklerini hiç sanmıyorum diğer senelerde büyük paralar girecektir pazara.
Title: Re: Yakında Pazar büyüyecek mi?
Post by: SantaMara on January 29, 2019, 12:51:03 AM
Yakında pazar büyürde yakın kelimesinini tarihsel olarak açılımı ne 1 sene 2 sene 3 ay gibi bir süre mi 2019'da büyüme gerçekleşecektir diye düşünüyorum ben çok büyümez ama 2018den iyi geçer.
Title: Re: Yakında Pazar büyüyecek mi?
Post by: GoblinSlayer on January 29, 2019, 09:42:38 PM
Çok büyümese bile adım adım yavaş yavaş büyüme olucaktır tahminim ama ne kadar büyür bilinmez ben bu senenin kötü geçeceğini hiç sanmıyorum  ::) ::)
Title: Re: Yakında Pazar büyüyecek mi?
Post by: Bledi on January 29, 2019, 09:55:38 PM
Yakında pazar bitmesse büyürüz 2019 iyi geçicek diyoruz ama geçmiyor hala düşüyor market onu anlayamadık bir şeyler ters gidiyor hala ama anlamak zor bu marketi
Title: Re: Yakında Pazar büyüyecek mi?
Post by: SkyLords on January 29, 2019, 10:34:45 PM
Herkes bende dahil pazarın büyümesini istiyor. Bu pazar büyümesi ile ilgili yazdıklarım hakkında neler düşünüyorsun. Bu konuda düşünceleriniz nelerdir arkadaşlar.
Title: Re: Yakında Pazar büyüyecek mi?
Post by: Resulbil on January 29, 2019, 10:40:12 PM
Bu sene pek büyüyeceği yok sanırım daha dip noktasını görmedi diyor çoğu analizci ve ekonomist demek para başka yerde  şuan inşallah büyür
Title: Re: Yakında Pazar büyüyecek mi?
Post by: seje on January 30, 2019, 09:43:12 AM
Yatırımcılar dijital değer market yapısında kesim köşeleri kabul etmiyorlar. Onlar markete çok sayıda gözetimcinin gelmesini bekliyorlar. Onlar sahip oldukları değerlerin güvende olmasını istiyorlar. Yani kötü amaçlı olmayan aktivitelerin gözetimin artmasıyla tonunun azalması anlamına geliyor. Ve açıkçası yatırımcıların büyük çoğunluğu zaten bildikleri sistemlerle, uygun bir şekilde değerlere yatırım yapmak istiyorlar.
Title: Re: Yakında Pazar büyüyecek mi?
Post by: rohires on January 30, 2019, 01:36:41 PM
piyasayı hızlı yükselten küçük yatırımcının geç gelmesi. fiyatlama olmuş bitmiş ama onlara çok pahalıdan balinaların satması gerekir. o nedenle ne zaman ralli emarelerini görmeye başlarsak o zaman işler değişir.