Altcoins Talks - Cryptocurrency Forum
Local => Kripto Para Türkçe Forumları (Turkish) => Kripto Para Haber => Topic started by: holylordd on February 28, 2019, 11:42:15 AM
-
Bir kripto para madencisi olan Xu Feng, “Siçuan’da mevsim kurak geçerken büyük miktarda Bitcoin madenciliği cihazı kapatıldı. Önümüzdeki yağışlı sezonda bu cihazlar tekrar çalışmaya başlayacak. Sayının 1 milyona ulaşması bekleniyor.” diyor.
Feng, Siçuan’da 5 yıldan bu yana madencilik çiftlikleri işletiyor. Çinli madenci, geçtiğimiz Ekim ayında madencilik faaliyetlerini durdurdu ve tüm S9 madencilik cihazlarını, Bitcoin fiyatlarındaki düşüş ile kuraklığa bağlı olarak elektrik maliyetlerinin artmasından dolayı sattı.
Madenciler, iki ay sonra başlayacak olan yağışlı mevsimi, iple çekiyorlar.
Feng, giderek daha fazla insanın bu yıl Bitcoin madenciliğine katıldığını söylüyor. Çinli madenci, Siçuan’da üçü 1.5 milyon dolar yatırımla yapım aşamasında olan altı madencilik çiftliği işletiyor. Yapım aşamasında olan çiftlikler tamamlandığında toplam kapasitenin 100 bin S9 madencilik cihazına ulaşacağı belirtiliyor.
KAYNAK https://uzmancoin.com/bitcoin-sicuan-yagis/
-
Bu demektir ki gelirlerde yükselme olacak. Güzel haberler bu anlardan sonra gelmeye başlayacak. 2020 de yeni zirve var, hazırlığınızı yapın.