. . . .

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Shadow615

Pages: [1] 2 3 ... 6
1
Română (Romanian) / Plangeri, sesizari, abuzuri
« on: May 16, 2018, 11:59:08 pm »
Thread special pentru activitatile din titlu, postati tot ce va deranjeaza aici si o sa incercam sa mediem situatia cat putemde bine.

2
Română (Romanian) / Proiecte noi ce trebuie promovate
« on: May 16, 2018, 11:15:29 pm »
Acest thread este special pentru proiecte noi din lumea crypto care v-au atras atentia.Postati aici doar pe cele mai serioase cu o echipa ok, whitepaper si asa mai departe.

3
Română (Romanian) / Cum vi se pare situatia actuala?
« on: May 16, 2018, 09:47:04 pm »
Sunt multi oameni pe aici ce si-au investit banii e economisi o viata intreaba, voi ce parere aveti, se merita sa investesti asa mult in piata crypto?

4
Other Crypto sites / A channel with airdrops
« on: April 03, 2018, 07:20:23 pm »
Hi . I made this topic for the people who are looking for a channel on telegram with airdrop. We have every day good airdrops, not fake ones. Our problem is that we do not have many members, the channel is at the beginning and there are few. I came here to ask you for help grow the channel. A channel like this doesn't deserve to fall. If you can only help us with a share / subscribe we would be grateful. You can tell your friends about the channel, it helps us a lot. Thank you for your time.
The channel is : https://t.me/realairdropsforuss (@realairdropsforuss)

5
General Discussion / The best channel of Airdrops for Crypto
« on: April 02, 2018, 10:35:53 pm »
The best channel of Airdrops. Channel is at the beginning but will increase with your help, every 5 minutes post a different airdrop with different coins.Thank you for your help and time . I would like to say that we are making giveways every week .
The channel is : https://t.me/adhivechannell  ( @adhivechannell )

powered by
https://t.me/adhivechannell

6
"Comisia nu ar trebui să împiedice lansarea unor astfel de PTE", ținând seama de argumentele Cboe pentru abordarea preocupărilor SEC, a declarat vineri, în scrisoarea către SEC, Bursa de instrumente derivate, publicată online luni.
Scrisoarea președintelui CBOe și a COO Chris Concannon a fost adresată directorului diviziei de gestionare a investițiilor din cadrul Comisiei Europene, Dalia Blass, ca răspuns la scrisoarea din ianuarie, care a împins cererile de finanțare a fondurilor ETF-urilor.
Separat, comisia a declarat vineri ca va incepe procesul de a determina daca va permite NYSE Arca sa enumere doua fonduri ProShares care urmaresc contractele futures bitcoin.

Cboe Global Markets, primul care a lansat contractele futures bitcoin, ar dori ca Comisia pentru valori mobiliare și burse să permită fonduri tranzacționate pe bază de criptocuritate.

"Cboe încurajează Comisia să se apropie de ETP-urile de tip" Crypto-Forex Trading "în mod holistic și din aceeași perspectivă pe care a abordat istoric ETP-urile legate de mărfuri", a declarat vineri într-o scrisoare adresată SEC.

"Comisia nu ar trebui să împiedice lansarea unor astfel de PTE", ținând seama de argumentele Cboe pentru soluționarea preocupărilor SEC, a spus scrisoarea.


SEC nu a răspuns imediat la o cerere CNBC marți pentru un comentariu asupra scrisorii. Separat, comisia a declarat vineri ca va incepe procesul de a determina daca va permite NYSE Arca sa enumere doua fonduri ProShares care urmaresc contractele futures bitcoin.

În ianuarie, Dalia Blass, directorul diviziei de gestionare a investițiilor din cadrul SEC, a împins împotriva numeroaselor cereri pentru ETF-uri legate de biți. Într-o scrisoare către două grupuri de comerț americane, Blass a declarat că produsele trebuie să abordeze încă probleme cum ar fi volatilitatea extremă a prețurilor în criptocuritate și lichiditatea în fondurile aferente.

Scrisoarea de vineri de la președintele CBO și COO Chris Concannon a fost scrisă la Blass ca răspuns la scrisoarea ei.

"În timp ce Cboe împărtășește multe dintre preocupările ridicate în Scrisoarea de personal, considerăm că marea majoritate a acestor preocupări pot fi abordate în cadrul existent pentru fondurile de bunuri legate de evaluare, lichiditate, custodie, arbitraj și manipulare", Concannon a spus.

El a spus că Cboe se așteaptă ca volumele tranzacțiilor pe piețele futures bitcoin să ajungă în curând la niveluri "comparabile cu cele ale altor produse futures pe mărfuri în momentul în care acestea au fost incluse în ETP". Concannon a adăugat că "Cboe a întreprins măsuri semnificative pentru a detecta și a preveni manipularea pe piața futures bitcoin".

Cboe a devenit primul schimb major pentru lansarea contractelor futures pe data de 10 decembrie și a aplicat mai târziu acea lună împreună cu SEC pentru a lista șase fonduri tranzacționate pe bază de burse. CME, cel mai mare swap la nivel mondial din lume, a lansat contractele futures pe o săptămână după Cboe, stimulând așteptările că mai mulți investitori instituționali ar cumpăra tendința de creștere a interesului pentru criptocuritate.

Cu toate acestea, volumele de tranzacționare în cele două contracte futures vor rămâne relativ ușoare. Comercianții comisioanelor futures au, de asemenea, accesul limitat al clienților la produse, în timp ce bitcoin în sine a pierdut mai mult de jumătate din valoarea sa de la lansarea în decembrie a contractelor viitorului .

7
În ciuda recunoașterii largi a contractelor inteligente Ethereum și a DApps, există o zonă care nu are platformă descentralizată și autoritară - zona de definire și verificare a locațiilor. Dar acum cu rețeaua XYO, ea poate deveni o parte a trecutului.

Ce este XYO.Network?

"Platforma cea mai ambițioasă din istoria recentă", așa cum se spune în site-ul oficial, XYO.Network se bazează pe mecanisme criptografice unice - dovada de origine (sau localizarea-dovadă) și martorul legat. Și prin aceste mecanisme vor putea să lege legătura cu lumea reală. Începând cu anul 2012 (când a fost înființată compania de la Californian XYO Network), au lansat un milion de dispozitive GPS și Bluetooth, care acum formează o rețea extinsă în întreaga lume.

Confirmarea localizării este efectuată de sistem, care include patru elemente:

Sentinelli, care compilează date despre locația din lumea reală (momentul exact al găsirii obiectului într-un anumit loc), se auto-dezvoltă și leagă Dovada de Origine de nodurile de deasupra lor.
Poduri, care colectează informațiile solicitate de la santinele și le atașă la coarda lor.
Arhiviștii, care sunt baze de date descentralizate pentru a stoca și cataloga datele obținute de pe poduri.
Divinatori, care colectează informații de la arhiviști și o folosesc pentru a răspunde la întrebări sau a verifica locația. Acest lucru necesită resurse computaționale mari, astfel încât sistemul va fi conectat la mineri, care lucrează cu dovada standard a muncii.
Prin intermediul aplicației Web XYO Network, utilizatorii pot trimite instantaneu interogări către rețeaua XYO specificând adresa publică a obiectului pe care doresc să-l urmărească (cum ar fi vehiculul, pachetul, bagajele).

De exemplu, atunci când un utilizator face o cerere pentru a afla dacă ordinul a fost transferat clientului sau nu, acesta primește informații exacte furnizate de Rețea.

ICO - de la 20 martie 2018 până la 20 mai 2018;
8
Furtul de identitate este o problemă predominantă în lumea digitală de astăzi, cu milioane de ID-uri compromise în mod regulat în întreaga lume. Hackerii folosesc furtul de identitate pentru o varietate de scopuri ilegale, dintre care cea mai presantă este folosirea greșită a banilor. Tehnologia Blockchain a fost văzută de mult timp ca un susținător viabil al unei eventuale platforme de identitate descentralizate care poate ajuta la depășirea acestor provocări cu care se confruntă companiile, indivizii și guvernele din întreaga lume.

Safein este un nou portofel și un sistem de identitate digitală pe bază de blocuri, care vizează rezolvarea acestor probleme persistente asociate cu viața în lumea digitală. Pornirea promițătoare a anunțat o campanie de generare pre-token începând cu 3 aprilie 2018.

Citiți detaliile în articolul de la Coinidol dot com,

https://coinidol.com/safein-announced-pre-token-generation-event-starting/

9
Sapphire Coin este un simbol exclusiv de criptare care va permite o singură platformă online de jocuri de noroc - ClickJackpot®. Acesta este motivul pentru care acest simbol crypto a fost numit drept "moneda câștigătorilor". Acum, păstrând înălțimea spiritului de câștig și sport, Sapphire Coin a devenit sponsor al Campionatului European de Raliuri Istorice.

Campionatul este cunoscut pentru a fi cea mai bună mașină a timpului pentru toți cei care așteaptă cu nerăbdare să asiste la un raliu de mașini care aparțin perioadelor iconice. Fiind un sponsor al acestui campionat de raliuri, Sapphire Coin și-a arătat angajamentul său stâncos față de câștigătorii care folosesc cu înțelepciune viteza pentru a câștiga pe traiectoria victoriei. Aplicația ClickJackpot de la Sapphire Coin se bazează pe un concept similar - această platformă de jocuri de noroc online va oferi cele mai bune recompense numai jucătorilor care prezintă viteză în estimarea rezultatului și prognozarea acestuia.

Citiți detaliile în articolul de la Coinidol dot com,
https://coinidol.com/sapphire-coin-enters-sponsorship-in-rally-championship/

10
Presa / Monero Original va sprijini blocul original Monero
« on: April 01, 2018, 12:51:04 pm »
Echipa Monero Original a anunțat sprijinul pentru blocul original Monero, care va fi păstrat și rulat după furculita hard Monero programată pentru data de 6 aprilie 2018 la blocul # 1546500.

Fiecare utilizator care deține Monero pe portofelul lor XMR care acceptă originalul Monero va primi numărul egal de monede XMO.

În timp ce noile criptocuritate create în rezultatul furcii grele vor folosi noul lanț, Monero Original va continua să rămână pe lanțul original. Aceasta asigură procesarea neîntreruptă a tranzacțiilor fără întârzieri în lanțul original.

"Monero a fost întotdeauna despre libertatea de alegere, despre diversitate și despre comunitatea puternică din spatele ei. Oferim fanilor Monero posibilitatea de a susține moneda iconică și de a rămâne pe lanțul original. Echipa Monero Original reprezintă diversitatea, care este un indicator logic al evoluției. Suntem incantati sa vedem ca moneda noastra favorita este matura si suntem mult mai incantati sa ajutam la mentinerea acestei diversitati ", spune dezvoltatorul principal al echipei Monero Original.

Citiți detaliile în articolul de la Coinidol dot com,
https://coinidol.com/monero-original-support-original-monero-blockchain/

11
DataBroker DAO, prima piață de blocuri de vânzare și cumpărare de date de senzori de internet (IoT). DataBroker a anunțat lansarea evenimentului jetoane Presale setat să înceapă pe 19 martie 2018 - 16:00 CET.

Un remediu pentru pierderea bogăției de oportunități cauzate de datele senzorilor IoT fiind blocate în magazinele de date ale organizațiilor din întreaga lume. Creșterea IoT a prezentat industriei o cantitate nesemnificativă de oportunități pentru industrii, guverne, organisme de cercetare și multe alte sectoare care cheltuiesc sute de miliarde anual pentru achiziționarea și menținerea senzorilor IoT.

Citiți detaliile în articolul de la Coinidol dot com,
https://coinidol.com/databroker-dao-launch-pre-sale/

12
Keyrpto Exchange este o platformă revoluționară bazată pe blocuri de e-commerce, cu evenimentul generației principale de token aflat la colț, care urmează să înceapă la 2 aprilie 2018.

Platforma Keyrpto va permite companiilor mici să-și vândă produsele și serviciile utilizând orice criptocurrency majoră. Platforma creează un mediu între vânzător și consumator într-un schimb de produse. Platforma Keyrpto a fost dezvoltată cu risc minim de activități ilicite și fraudă în fruntea etosului lor, oferind protecția completă a plăților și livrând produsul sau serviciul ca mediatorul terț.

Citiți detaliile în articolul de la Coinidol dot com,

https://coinidol.com/keyrpto-main-sale-set-to-go-live/


13


Pavel și Nikolai Durov au raportat că au adunat 850 milioane dolari în a doua rundă a ofertei lor inițiale de monede (ICO) într-un anunț semnat astăzi cu Comisia americană pentru valori mobiliare și burse.

ICO a căutat investiții pentru a sprijini dezvoltarea aplicației Telegram messenger și a propriei sale platforme Blockhain Telegraph Open Network. În timp ce documentul nu dezvăluie identitatea investitorilor, 94 de entități diferite au luat parte la ICO, care a început la 14 martie. În coloana în care solicitantul precizează ce tip de valori mobiliare sunt oferite, documentul prevede "Acorduri de cumpărare pentru criptocurrency. “

Oferta a fost oferită în baza Scorului federal 506 (c), care prevede că "o companie poate solicita în general și în general să difuzeze oferta și să fie considerată în continuare conformă cu cerințele scutirii" atâta timp cât sunt îndeplinite anumite condiții. În primul rând, toți investitorii în ofertă trebuie acreditați, iar în al doilea rând, emitentul trebuie să ia măsuri rezonabile pentru a verifica respectiva acreditare.

Prima rundă a ICO a avut loc în perioada 29 ianuarie - 13 februarie și a reușit să atragă 850 milioane de dolari de la 81 de investitori.

Potrivit agenției de știri Vedomosti, unul dintre investitorii din prima rundă a ICO a fost miliardarul rus Roman Abramovici. Persoanele familiare cu această chestiune au declarat pentru Vedomosti că Abramovici a investit 300 de milioane de dolari. Jon Mann, purtătorul de cuvânt al lui Abramovici, nu a comentat dacă Abramovici a luat parte, dar a negat cererea de 300 de milioane de dolari. Doi investitori s-au prezentat public cu sprijinul și investițiile lor în ICO; fondator al furnizorului de servicii de plată Qiwi, Serghei Solonin și fondator al alimentelor Wimm-Bill-Dann, David Yakobashvili.

Reglementarea actuală a ICO de către SEC se bazează pe legislația din anii 1930. Un expert a declarat pentru Cointelegraph că, pentru ca ICO să funcționeze eficient, autoritățile trebuie să modifice reglementarea de 80 de ani.

14
Platforma ySign își propune să fie disponibilă tuturor persoanelor din întreaga lume, permițându-le să comunice în mod deschis, privat și sigur, cu schimburi discrete, fie prin apel vocal, fie prin text. Îndepărtând stocarea centralizată a datelor pe serverele utilizate de cele mai multe aplicații, ySign va utiliza blocul de blocuri NEM pentru un sistem de distribuire a fișierelor distribuite, garantând confidențialitatea în timp ce asigură securizarea datelor prin criptare de înaltă calitate, nepotrivită atacurilor de hacking.

Aplicația nouă a lui ySign este un răspuns direct la provocările cu care se confruntă utilizatorii de instrumente de comunicare centralizate, propunând o soluție mai rapidă, mai simplă și mai fiabilă, construită cu un blocaj. Acesta urmărește modificarea modului în care utilizatorii moderni comunică și partajează date prin utilizarea din ce în ce mai populară a aplicațiilor de mesagerie.

Citiți detaliile în articolul de la Coinidol dot com,
https://coinidol.com/ysign-launches-token-event/


15
Leader broker ExpertOption a lansat o vânzare pre-vânzare cu jetoane exclusiv pentru baza de clienți existentă, oferindu-le o oportunitate privilegiată de a fi primii investitori în viitorul său Crypto Exchange. Vestea provoacă valuri atât în industria financiară, cât și în lumea criptografică.

Fiind unul dintre primii brokeri care oferă cripto-tranzacționare on-line pe mai mult de 20 de valute digitale, inclusiv Bitcoin, Ripple și Ethereum, crearea unui token propriu este un pas logic, cu toate acestea ExpertOption alege să meargă dincolo și să lanseze un schimb criptologic care umple investitorii sperăm că vor avea în cele din urmă un schimb care să le poată sprijini pe deplin nevoile.

Citiți detaliile în articolul de la Coinidol dot com,

https://coinidol.com/exchange-designed-to-support-massive-cryptomarket/

Pages: [1] 2 3 ... 6
ETH & Token Donations: 0xc9CbFe089EBC2E27236F53D8cD2Afd3d337385fc