Voted Coins
follow us on twitter . like us on facebook . follow us on instagram . subscribe to our youtube channel . announcements on telegram channel . ask urgent question ONLY . Subscribe to our reddit . Altcoins Talks Shop Shop


This is an Ad. Advertised sites are not endorsement by our Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise Here

Author Topic: “Blockchain 5 yıl içinde finans endüstrisinin temelini oluşturacak.”  (Read 685 times)

Offline felixesteban

  • Legendary
  • *
  • Activity: 1311
  • points:
    262
  • Karma: 34
  • eLYQD ICO
  • Trade Count: (0)
  • Referrals: 1
  • Last Active: October 07, 2024, 10:46:46 PM
    • View Profile

  • Total Badges: 21
    Badges: (View All)
    10 Posts First Post Fifth year Anniversary


İki büyük Avrupalı ​​kredi kuruluşunun üst düzey yöneticilerine göre Blockchain 5 yıl gibi kısa bir sürede, küresel bankacılık endüstrisinde devrim yaratabilir.

Bankalar, son yıllarda maliyetleri azaltmaya ve operasyon süreçlerini basitleştirmeye yönelik olarak Blockchain uygulamaları geliştirmek adına milyonları bulan tutarlarda yatırım yaptılar. Bitcoin gibi kripto paraların temelini oluşturan yazılım olarak bilinen teknolojiye, başlangıçta uluslararası bankalar tarafından şüphe ile yaklaşmıştı.

Bununla birlikte, bankacılık endüstrisinde Blockchain kullanımı sayesinde bazı bankaların artık kendi potansiyelini kullanmaya başlayabileceklerdir. Ayrıca bu teknoloji, sahtecilik riskini azaltmanın etkili bir yolu olarak da kullanılabilecektir.

Konu ile ilgili ING Group CEO’su Ralph Hamers ise şunları söyledi:

    Yani, eğer Blockchain’e bakarsanız… Bence bankalar bunun üzerinde gerçekten çalışıyorlar. Çünkü potansiyel çok büyük. Ve eğer ilk beş, altı küresel bu konuda kendini geliştirme yoluna giderse, bu standardı dünya üzerindeki diğer bankalarda kabul etmek zorunda kalacaktır. Ve bence bu teknolojinin sektöre yerleşmesi 5-6 yıllık bir zaman diliminde gerçekleşecektir.

Blockchain 5 yıl içinde tüm sektörde kullanılması büyük bir vaat olarak duruyor

Merkezi bir sistemden ziyade, Blockchain birden çok tarafın değiştirilemeyen sürekli güncellenen bir deftere aynı anda erişebilmesini sağlar. Bu, belgeleri, işlemleri veya her türlü bilgiyi taklit ederek sistemi aldatmayı neredeyse imkânsız kılar.

BBVA’nın CEO’su Carlık Torres Vila’nın açıklamaları ise şu şekilde:

    Blockchain’de büyük bir vaat olduğuna inanıyoruz. Bu teknolojinin henüz yolun başında ancak daha verimli süreçler göreceğiz.

https://kriptoparahaber.com/bankacilik-devinin-ceosundan-buyuk-iddia-blockchain-5-yil-icinde-devrim-yaratacak.html
............eLYQD  -  Decentralized ............ Vaping Industry Marketplace
..____________________________Linkedin WhitepaperFacebookTwitterTelegram_________________________..

Altcoins Talks - Cryptocurrency Forum


This is an Ad. Advertised sites are not endorsement by our Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise Here


 

ETH & ERC20 Tokens Donations: 0x2143F7146F0AadC0F9d85ea98F23273Da0e002Ab
BNB & BEP20 Tokens Donations: 0xcbDAB774B5659cB905d4db5487F9e2057b96147F
BTC Donations: bc1qjf99wr3dz9jn9fr43q28x0r50zeyxewcq8swng
BTC Tips for Moderators: 1Pz1S3d4Aiq7QE4m3MmuoUPEvKaAYbZRoG
Powered by SMFPacks Social Login Mod