Voted Coins
follow us on twitter . like us on facebook . follow us on instagram . subscribe to our youtube channel . announcements on telegram channel . ask urgent question ONLY . Subscribe to our reddit . Altcoins Talks Shop Shop


This is an Ad. Advertised sites are not endorsement by our Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise Here

Author Topic: Donanım Cüzdanı Üreticisi Trezor’ın Merakla Beklenen Özelliği Kullanıma Sunuldu  (Read 578 times)

Offline bychemist32

  • Legendary
  • *
  • Activity: 1493
  • points:
    4346
  • Karma: 23
  • Trade Count: (0)
  • Referrals: 8
  • Last Active: June 09, 2021, 09:32:14 AM
    • View Profile

  • Total Badges: 22
    Badges: (View All)
    10 Posts First Post Fifth year Anniversary


Trezor, geçtiğimiz eylül ayında kullanıcılarının cüzdan içerisinde alım satım işlemlerini gerçekleştirebilmelerine olanak sağlayan beta sürümünü tanıtmıştı.
Yeni gelen bir güncellemeyle birlikte artık Trezor Model T kullanıcıları soğuk cüzdan içerisinde alım satım işlemlerini gerçekleştirebilecek. Trezor’ın kullanıcılarına sunduğu bu devrimsel yenilikle birlikte artık alım satım işlemleri için cüzdandan borsaya para aktarma devri tarih oldu denilebilir.

Satoshi Labs’in geliştirdiği Trezor, en çok kullanılan donanım cüzdanlarından bir tanesi. Ancak şunu da hatırlatalım. Soğuk cüzdan içerisindeki alım satım işlemleri Satoshi Labs tarafından değil üçüncü taraflarca sağlanıyor. Trezor bu devrimsel yenilik için SpaceShift ve Changelly ile iş birliğine gitti.

Farklı kripto paralar arasında sunulan değişim özelliği üçüncü taraflarca sağlanıyor. Satoshi Labs, bu süreçte herhangi bir sorumluluk üstlenmiyor. İlk aşamada SpaceShift ve Changelly ile ortaklık kurduk.

Yapılan açıklamada da belirtildiği gibi Satoshi Labs, Müşterini Tanı (KYC) prosedürleri de dahil olmak üzere cüzdan içi alım satım işlemlerinde hiçbir sorumluluk üstlenmiyor.

Trezor cüzdanlar KYC doğrulaması olmadan çalışıyor. Eğer SpaceShift ya da Changelly, Trezor kullanıcılarını KYC doğrulamasına tabi tutmak isterse bütün işlemler onlar tarafından yapılacak. Kişisel verileriniz Satoshi Labs ve Trezor tarafından kaydedilmeyecek. Ayrıca müşteri hizmetleri servisi de iş ortaklarımız tarafından sağlanacak.

Trezor’ın cüzdan içi alım satım işlemleri için neden SpaceShift ve Changelly ile iş birliği yaptığı ise merak konusu. Çünkü, anlık olarak alım satım işlemlerinin gerçekleştirildiği bu iki şirket müşterilerine KYC doğrulamasını zorunlu tutuyor. Ayrıca kısa bir süre önce Wall Street Journal, SpaceShift’i kara para aklama şemasına dahil olmakla suçlamıştı.

Kaynak: Bitcoinist.com

Altcoins Talks - Cryptocurrency Forum


This is an Ad. Advertised sites are not endorsement by our Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise Here


Offline JasonTatum

  • Sr. Member
  • *
  • Activity: 315
  • points:
    383
  • Karma: 26
  • Trade Count: (0)
  • Referrals: 0
  • Last Active: July 11, 2019, 09:21:37 PM
    • View Profile

  • Total Badges: 19
    Badges: (View All)
    10 Posts First Post Fifth year Anniversary
Kendide sağlar ileride 3.şirketlerle sağlaması bile bir başarız şuanlık zamanla kendi ticaretinide sunacaktır kendi cüzdanları içerisinde beklemek lazım

Altcoins Talks - Cryptocurrency Forum


This is an Ad. Advertised sites are not endorsement by our Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise Here


 

ETH & ERC20 Tokens Donations: 0x2143F7146F0AadC0F9d85ea98F23273Da0e002Ab
BNB & BEP20 Tokens Donations: 0xcbDAB774B5659cB905d4db5487F9e2057b96147F
BTC Donations: bc1qjf99wr3dz9jn9fr43q28x0r50zeyxewcq8swng
BTC Tips for Moderators: 1Pz1S3d4Aiq7QE4m3MmuoUPEvKaAYbZRoG
Powered by SMFPacks Social Login Mod