Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
telegram kanallarında bounty tokenlerin dağılımının başlandığı ve devam edildiği belirtilmiş, tokenler web sitesindeki cüzdanlara gerçekleştirilecek. şu anda herhangi bir borsada işlem görmüyor, piyasanın hareketlenmesi ümidiyle beklemede kalacaklar.
benim bounty tokenler web walleta yansımış arkadaşlar. ancak dağıtım hala devam ediyor olabilir. web wallettı kontrol ettiğinizde hala yansımamışsa, biraz daha beklemeniz ya da bounty chat kanalda dağıtımın devam edip etmediğine dair bilgi almanız gerekir.
Quote from: trendcoin on December 28, 2019, 04:48:30 AMbenim bounty tokenler web walleta yansımış arkadaşlar. ancak dağıtım hala devam ediyor olabilir. web wallettı kontrol ettiğinizde hala yansımamışsa, biraz daha beklemeniz ya da bounty chat kanalda dağıtımın devam edip etmediğine dair bilgi almanız gerekir.bilgilendirme için teşekkür ederim hocam. bana da 21772 adet gelmiş bountyden. denilene göre fiyatı 0,005 dolar yani 110 dolarlık token gelmiş bana yersen:)) arada açıp oynamak gerekiyor aslında oyunu.
Hayırlı olsun. Bende platformdaki cüzdanda tokenleri gördüm. Q1 2020 de Matemask özelliği ile cüzdana çekeriz. Emeğimize değer inşallah.3-5 kuruş kazanırız. Gerçi oyun oynayarak daha fazla kazanabilirdik amma vakit bulamadım ben şahsım adına.
Quote from: Oxumare on December 30, 2019, 04:52:39 PMHayırlı olsun. Bende platformdaki cüzdanda tokenleri gördüm. Q1 2020 de Matemask özelliği ile cüzdana çekeriz. Emeğimize değer inşallah.3-5 kuruş kazanırız. Gerçi oyun oynayarak daha fazla kazanabilirdik amma vakit bulamadım ben şahsım adına.Dün hazır girmişken bir el oynayayım dedim. 28 kişi var diyor. Tabi büyük ihtimalle çoğu bot bunların. 29 oldu bekledim bekledim 3-5 dk 30 olur derken 28 e inince oyuncu sayısı bende çıktım oyundan.
Quote from: hasyurt on December 31, 2019, 11:49:11 AMQuote from: Oxumare on December 30, 2019, 04:52:39 PMHayırlı olsun. Bende platformdaki cüzdanda tokenleri gördüm. Q1 2020 de Matemask özelliği ile cüzdana çekeriz. Emeğimize değer inşallah.3-5 kuruş kazanırız. Gerçi oyun oynayarak daha fazla kazanabilirdik amma vakit bulamadım ben şahsım adına.Dün hazır girmişken bir el oynayayım dedim. 28 kişi var diyor. Tabi büyük ihtimalle çoğu bot bunların. 29 oldu bekledim bekledim 3-5 dk 30 olur derken 28 e inince oyuncu sayısı bende çıktım oyundan.Hocam oyun 30 kişi olunca başlıyor. Isınma konusunda da daha evvelden yazmıştım. Sanki platform serveri arka tarafta oyun oynarken mining yapıyor gibi çok aşırı ekran kartımın fanı çalışıyor. Bu arada FB+TW veya imza yerine her gün yarım saat oyun oynasaydık daha çok token kazanabilirdik.