bountynin başında belliydi ama swap işinin olacağı. çünkü hem kendisine ait blockchaini olacağını söylüyorlardı hem de bizden ethereum adresi istiyorlardı. bize tüm bountyler gelene kadar fiyat 1/10 olur zaten. o yüzden swapta aynı adedi verirler diye düşünüyorum:) umarım swap işlemi de binance borsasına atın orada otomatik olur derler. uğraştırmasınlar adamı.
Oyle olursa güzel olur hacı en azından uğraşmamış oluruz. Bubbalex telegram dan ilk birsada listeleme oldu 30 gun icinde %30 luk bolum gelecek demişti. Bakalim suana kadar gelen yok. Gelecek miktarin cok ederi olduğunu düşümüyorum da belki ileride iş yapar. Ben binanceden bir miktar almayı planlıyorum.
valla kardeş ben 0,035 dolardan 2000 adet aldım. bir o kadar da bountyden gelecek diye bekliyorum. toplamda 4000 adeti 0,1 dolar olduğu zaman okuturum. dolar o zamana kadar ne olur belli olmaz ama en azından 2 ayakkabı 2 tane de gömlek çakarım. 
Ya haci sen alem adamsın vesselam . 2 ayakkabi 2 gömlek cumlene cok güldüm. Allahta seni güldürsün.
Ben de biraz daha düşmesini bekliyorum cartesi alimi yaomak icin. Telegram da bakıyorum bazi kimseler 800 den 1000 den almis ağlıyor . İeo larin hepsi böyle olmuştur ama yine de sabredemeyenler var