Anladığım kadarıyla burada rütbe alma daha erken ve daha kolay. Ben yeniyim ve konuları inceleyip gerekli araştırmaları yapıyorum şimdilik. Şimdi benim anladığım kampanyaya katılabilmek için en az Sn.Member olmak gerekiyor değil mi. Eğer öyle ise benim daha yolum var çabalayıp hemen rütbe atlamam gerekli 
Kesinlikle en kısa zamanda rütbe atlamaya bakın. Yarına ne olacağı belli olmaz. Mantıklı ve kısa olmayan cümlelerle istediğiniz kadar post atabiliyorsunuz. Bildiğim kadarı ile günlük post atma sınırı yok
Varsa da çok yüksek bir rakam. Sadece 60 saniye limiti var gözüküyor ama jr member sonrası belki kalkıyordur.
Açıkçası burası yeni fark edilmeye başlanılan bir yer. Çok yakın zamanda kullanıcı akını olabilir. O zaman sistem değişecektir.
Hayır 60 saniye limiti bende en azından kalkmadı, guzel bir kural gerci dusunerek yazmaya tesvik ediyor,
amazix forumu asırı hızlı ilerlemis, butun topicleri btt den asırmıslar, inanılmaz spam de olsa post var, 600 uye olmasına ragmen her thread 6 7 saayfaya kadar ilerlemis
Kalite kotu ama maalesef buradan hızlı ilerleyecek gibi gorunuyor :/
Burayı hızlandıracak guzel birseyler yapsak keske...