Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Так, з багатьма БМ на тапку говорив - більшість все таки приймають переклади українською мовою...звичайно дехто морозиться і приймають тільки російську, але то таке. Потрібно буквально 4-5 чоловік для співпраці на укр гілці - можна буде займатися перекладом.
"а поркуа би і не па!" )) це я до того - чому б й не спробувати ... /сам собі я ставлю запитання /В мене зараз як у Леся Подерв’янського у повісті "Гамлет.." - "Купатись чи не купатись? ..ядські ці питання зай*бують."
Quote from: bachichak on February 11, 2019, 11:25:58 PM"а поркуа би і не па!" )) це я до того - чому б й не спробувати ... /сам собі я ставлю запитання /В мене зараз як у Леся Подерв’янського у повісті "Гамлет.." - "Купатись чи не купатись? ..ядські ці питання зай*бують."Головне щоб не було: "Де Жан Маре?" - "В жо%і"...Дія друга - Жо%а, в ній сидить Жан Маре Спробувати потрібно, все одно сидимо тут розмовляємо на різні теми, а так ще можливість щось заробити буде.
фух, аж засумував.. я ж ніколи нікому не ставив
Quote from: Andrey3010 on August 27, 2018, 11:56:04 PMЯ також помітив, що в деяких темах пишуть на русском языке! Треба таких якось карати. Це українська гілка і тому будьте так люб'язні писати на українській.Взагалі не малось на увазі на якій мові викладають свою думки учасники нашого форуму, це не важливо, головне приносити користь форуму, допомагати учасникам, спілкуватись по темі, а про карання російськомовних взагалі не має бути думок, це безглуздя.
Я також помітив, що в деяких темах пишуть на русском языке! Треба таких якось карати. Це українська гілка і тому будьте так люб'язні писати на українській.
Дуже розумна і зважена мисль.На рахунок розвивати, я впевнений що дуже багато пишуть в сусідній гілці і якщо хтось буде включати фанатиків, то в нашій гілці тем і людей не додасться.Можно якось кинути клич в сусідній гілці щоб активніше писали і у нас? Це заборонено правилами?
Quote from: gyrgen on March 11, 2019, 12:09:42 AMДуже розумна і зважена мисль.На рахунок розвивати, я впевнений що дуже багато пишуть в сусідній гілці і якщо хтось буде включати фанатиків, то в нашій гілці тем і людей не додасться.Можно якось кинути клич в сусідній гілці щоб активніше писали і у нас? Це заборонено правилами?Ні, це правилами не заборонено Кожен користувач має право одночасно писати в будь якій гілці форума. Наші земляки звичайно заходять сюди, але більшість звичайно користуються російськомовною гілкою. Я їх прекрасно розумію - там більше людей та інформації, сам проводжу там більшість часу. А україномовна гілка - це ніби віддушина...дуже люблю перекладати і спілкуватися рідною мовою
На рахнок віддушини - це влучно!Так приємно, що яка не яка, а українська гілка уснує та активність має
Quote from: Dushanya on April 19, 2019, 04:59:25 AMНа рахнок віддушини - це влучно!Так приємно, що яка не яка, а українська гілка уснує та активність маєТак, я дуже вдячний всім користувачам україномовної гілки! Хотілося б звичайно більше активності, але що говорити, якщо зараз курс такий і більшість тільки тікає з крипти. Буде і на нашій вулиці свято - я в цьому впевнений
Quote from: epidemia on April 19, 2019, 09:00:26 AMQuote from: Dushanya on April 19, 2019, 04:59:25 AMНа рахнок віддушини - це влучно!Так приємно, що яка не яка, а українська гілка уснує та активність маєТак, я дуже вдячний всім користувачам україномовної гілки! Хотілося б звичайно більше активності, але що говорити, якщо зараз курс такий і більшість тільки тікає з крипти. Буде і на нашій вулиці свято - я в цьому впевнений Я також впевнений - все в наших руках і обов'язково час прийде, і ми будемо більше уваги приділяти криптовалюті в цілому.Ну а зараз ми поки що ,маємо - те що маємо. + пройшов.
Загалом, всі хто має схильність і на падаючому ринку розвиваются, або вчаться, тому час прийде - повалять хомячки, а ті, хто шарить, ті будуть вже пожинати плоди
Quote from: Dushanya on April 23, 2019, 04:55:09 AMЗагалом, всі хто має схильність і на падаючому ринку розвиваются, або вчаться, тому час прийде - повалять хомячки, а ті, хто шарить, ті будуть вже пожинати плодиОй, я надіюся на нормальний ринок і на адекватні заробітки, адже дана ситуація трішки дістала - куди не кинся, один скам за іншим, хоч деякі проекти типу ІоТеХ залишають віру в нормальних людей! А хом'яки будуть, адже крипта - це сарафанне радіо, досить одному розповісти що він випадково заробив якусь суму грошей, відразу побіжать інші. Почнуть знімати відео про "халявний" заробіток і т.д.