Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Quote from: Cuxta on October 18, 2018, 11:51:50 AM(8.867 per day) Будь ласка поясніть що це ознає. Я зрозумів що коли я пишу повідомлення воно збільшується, що буде якщо буде 0 чи навпаки якщо буде дуже велике число?Привіт.Це означає - середня кількість повідомлень за 1 день з моменту Вашої регістрації.
(8.867 per day) Будь ласка поясніть що це ознає. Я зрозумів що коли я пишу повідомлення воно збільшується, що буде якщо буде 0 чи навпаки якщо буде дуже велике число?
Вона на щось впливає? Чи обмежує? Бо з кожним днем за одне повідомлення це число збільшуеться але не так як вчора.
Quote from: Cuxta on October 18, 2018, 01:07:41 PMВона на щось впливає? Чи обмежує? Бо з кожним днем за одне повідомлення це число збільшуеться але не так як вчора.Поки не впливає. Це відображення загальної активності на форумі.До прикладу, людина зареєстрована 30 днів, в неї 90 постів, середнє значення буде 3 пости в день.
Дякую. Як завжди інфоомативна відповідь. Ви відповідальний модератор укр гілки. На російській якось не так.
Звертайтеся - завжди допоможу!На російській гілці роботи більше, хоч там і 4 модери...за те користувачів "тьма"
Вони там ще набирають модерів, оголосили принаймі і оголосили, про пошук менеджерів для баунті зі знанням англійської - може кому треба.
Ні, на російську гілку не потрібні поки модери.Потрібні менеджери і модери в головну англійську гілку
дивно тоді, оголошувати набір росіян у головну англійську гілку. Для своїх треба своїх же брати, принаймі розуміння буде більше, адже менталітет точно різний. Хоча, це лише моя думка, ІМХО...
Тут не в росіянах діло, просто бачать, що російськомовна гілка сама активна і тому легше знайти людей саме там.А як ми знаємо, на рос гілці сидить все СНД, серед них і наші співвітчизники.
Підкажіть, будьласка, як відписуватися від тем? Тобто, щоб не потрапляли в непрочитані теми ті, як вже нецікаві. Бо накопичується щось їх багато, і знайти те, що хочеш важкувато.
Будь-ласка добавте в ТС посилання на зауваження/рекомендації по роботі/покращення форуму , він ще молодий й хочеться його "покращення" , пардон за такий оборот )п.с. Як на мене коли ТС робить тему з запитанням , бажано запровадити голосування , це дасть змогу бачити цікавість та статистику по з данного питання
Добрий вечір.Створіть дошку для ANN перекладів,багато проектів підтримують переклад на Українській мові.Але пхати переклади в розділ баунті і дропи якось недоречно