Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Здається мені що то далеко не останнє ускладнення життя для початкових рангів, та, можливо, місяців через 3-6 щоб бути джуном необхідно буде мати 5 меритів, а мебером 25.
Отже, мій пост про можливість отримання меріту своєю працею був опублікований 26.09.2018 року, знадобилось 4 дні для отримання бажанного меріту)))
А хто знає, може ти й купив )Зараз би на пости ставити мерит ))А взагалі роби тему, але її треба форсити і часто відписувати.
Quote from: Yarik044 on October 01, 2018, 09:25:46 AMОтже, мій пост про можливість отримання меріту своєю працею був опублікований 26.09.2018 року, знадобилось 4 дні для отримання бажанного меріту)))А хто знає, може ти й купив )Зараз би на пости ставити мерит ))А взагалі роби тему, але її треба форсити і часто відписувати.
Для таких не вірюючих як Ви, я можу надати підтвердження того, що цей меріт не куплений, навіщо мені тут було відписувати, що я хочу провести експеримент, щоб потім купити і щось комусь доказувати, не має логіки)
У когось вдалося підняти ранг ?Хто скільки меритів отримав за ці дні неактиву теми ?
Я за 2 місяці заробив 15 меріта і то на форумі з весни сидів. Майже все отримав від модератора, якому допомагав провіряти нові пости. Але вже 3 місяці модер не роздає меріт за таке. Тепер треба шукати інший варіант. Шкода, что ті, хто отримали високі ранги не роздают нічого - жмотяться і не хочуть підтримати своїх.
Мабуть успів ще коли давали меріти за репорти.Зараз теми треба писати якісні, і правильно писали про "цепну реакцію" ( провірено )