Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: May the 4th be with you
Quote from: waybesuricata on October 25, 2018, 11:36:17 AMBountysuite platformu üzerinden bounty kampanyalarına katılanlar var ise biten kampanyalar ile ilgili duyuru telegram kanallarından yapıldı,kontrol edebilirsiniz.Orada bir sürü kampanyaya katıldım hiç birisinden bir şey gelmedi, size gelen giden bir şey var mı hocam? Ben paylaşım yapmayı da bıraktım oradan.
Bountysuite platformu üzerinden bounty kampanyalarına katılanlar var ise biten kampanyalar ile ilgili duyuru telegram kanallarından yapıldı,kontrol edebilirsiniz.
Quote from: bacaran on December 02, 2018, 10:15:07 PMQuote from: waybesuricata on October 25, 2018, 11:36:17 AMBountysuite platformu üzerinden bounty kampanyalarına katılanlar var ise biten kampanyalar ile ilgili duyuru telegram kanallarından yapıldı,kontrol edebilirsiniz.Orada bir sürü kampanyaya katıldım hiç birisinden bir şey gelmedi, size gelen giden bir şey var mı hocam? Ben paylaşım yapmayı da bıraktım oradan.Orada bir sıkıntı var. Şöyle ki kampanyaya katıldıktan sonra kalan haftaların %90ında paylaşımları yapmanız bekleniyor. Anladığım kadarıyla bu kural çok katı değil %85 falan da oluyordur herhalde. Belki bu kural nedeniyle alamamışssınızdır. Bazı kampanyalar hesaplarında yeni post oluşturmuyor ve bizim oluşturmamız bekleniyor. Özellikle twitterda 5 yeni post oluşturmak zul geliyor ve bırakıyorum ben de. Bitirdiğim ilk kampanyalar dündü. Geeba, Swach ve Kaasy isimli kampanyalar. Son ikisinin hesaplarında yeni post sıkıntısı vardı. Bakalım ödül verecekler mi. Çünkü katılmadığım haftaları olmuştu sanırım.
GEEBA token sapa gidiyor. Tüm token holderlara KYC şartı koşmuşlar. İlgili başlık şuradadır. Kimsenin gözünden kaçmasın. https://www.altcoinstalks.com/index.php?topic=99559.0