Ekim güncellemesi Windows 10 işletim sistemine bir dizi yeni özellik kazandırıyor.
İşte Özellikler:
Dosya Gezgini'ne koyu mod geldi
Windows 10 için tasarlanan uygulama kullanıcıların telefonlarına gelen mesajları okuyup cevaplamalarına imkan vereceği gibi cihazlar arasında içerik paylaşmasını da kolaylaştıracak. Örneğin, cihazı fiziksel olarak ellerine almaya bile gerek duymadan fotoğrafları telefonlarından PC'ye sürükleyebilecekler
Your Phone
Your Phone özelliği sayesinde Android kullanıcıları akıllı telefonlarını doğrudan bilgisayarlarına yansıtabilecekler. Your Phone uygulaması sayesinde, bilgisayarınız üzerinden telefonunuzdaki bildirimlerden tutun mesajlara kadar birçok şeye erişilebileceğinizi de belirtelim.
Ekran Görüntüsü alma
Daha önce varmıydı yokmuydu bilemiyorum ama bu güncelleştirme ile öğrendiğim için buraya yazmayı uygun gördüm. (daha önceki sürümlerde bu özellik olabilir ama ben bilmiyordum)
Daha önce ekran görüntüsü almak için print screen tuşu kullanıyordum ama şimdi windows tuşu+shift+s basıyorsunuz ekran görrüntüsü almak istediğiniz bölümü seçiyorsunuz.İşte bu kadar. Bu özellik benim çok hoşuma gitti .