Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: May the 4th be with you
Bountyden geldiyse çok üzünülücek bir durum yok paranız gitmemiş satsaydınız karlıydı bir tek ama sağlık olsun takmayın başka coinlerden kazanırsınız bundan gidenleri.
Quote from: Bozkurt on November 17, 2018, 11:47:43 AMBountyden geldiyse çok üzünülücek bir durum yok paranız gitmemiş satsaydınız karlıydı bir tek ama sağlık olsun takmayın başka coinlerden kazanırsınız bundan gidenleri.PİYASA o kadar kötü ki kar elde ettiğimiz hiç bir şey yok neredeyse, bir de bir sürü vakit harcadığınız emek sarf ettiğiniz icolar böyle yapınca insan iyice soğuyor bu işlerden motivasyonunuz kaybediyorsunuz.
Quote from: bacaran on November 18, 2018, 02:14:48 PMQuote from: Bozkurt on November 17, 2018, 11:47:43 AMBountyden geldiyse çok üzünülücek bir durum yok paranız gitmemiş satsaydınız karlıydı bir tek ama sağlık olsun takmayın başka coinlerden kazanırsınız bundan gidenleri.PİYASA o kadar kötü ki kar elde ettiğimiz hiç bir şey yok neredeyse, bir de bir sürü vakit harcadığınız emek sarf ettiğiniz icolar böyle yapınca insan iyice soğuyor bu işlerden motivasyonunuz kaybediyorsunuz.Açıkcası bende motivastonda kalmadı soğumada kalmadı takılıyorum öyle artık kendi halimde ne gelirse gelen gelir gelene bakıyorum gelmessede umrumda değil bu saatten sonra.
Tamam para yatırmadık ama emeklerimizin hepsi boşa gitti. Buda moral ve motivasyon açısından kötü oluyor. Bountylere katılan birisi olarak bu piyasadan soğuyorum. Ki zaten bountylerdede çok fazla kazanç kalmadı bu ada ayrı bir konu tabi..