Ну не знаю я користуюсь p2p на binance достатньо давно і наче ніяких проблем не було, можливо в мене не дуже великі суми
Це добре, що ніяких проблем не було, але p2p на Бінансі - це "бомба сповільненої дії", тому що можуть заблокувати акаунт, у якого була "підозріла" транзакція, наприклад, три токи тому. Он
epidemia не дасть збрехати, він знає про такі випадки.
Точніш не так, підозрілою така транзакція стає через якийсь час, якщо ваш контрагент по p2p зробить якусь дурість і матиме транзакції з підозрілими і підсанкційними ресурсами типу гарантекса і подібними. Тобто, ви три роки тому провели з ним p2p угоду і все було чудово, а ось зовсім недавно ваш колишній p2p партнер взяв і накосячив.
Так, ці транзакції до вас ніякого відношення не мають, але правосуддя працює зовсім по-іншому - по запиту "органів" Бінанс блокує мерчанта і... барабанний дріб... всіх, хто з ним коли-небудь проводив p2p угоди і мав транзакції, хоч би і три роки тому, заднім числом, так би мовити.
Заморозять твій акаунт "до подальшого розгляду", і все це може тривати дуже довго, а доказувати, що ти не верблюд і не спонсорував лднр - це все лежить виключно на тобі.