Всім, кому цікава перспектива стати послом проекту - чекаю на ваші питання в ПП! Повірте, воно того варте!
Тим паче дам рекомендації!
Зараз саме час шутати нові можливості, ось одна з таких можливостей!
Звичайно цікава можливість стати послом проекту...але досвіду такого плану я не маю....
Якби Ви детальніше розповіли саме тут - думаю багатьом буде цікаво! 
Мені теж було б цікаво прочитати про те як працювати Амбассадором саме від того хто має такий досвід. Хотілося б дізнатися про принципи роботи, про обов'язки, про те скільки взагалі можна заробити. Якщо у когось буде бажання поділитися в новому топiку, то я віддячу плюсом в карму.
Заробіток залежить виключно від вас, можна зарботі за місяць як 20 аксів, так і 200.
Конкретно в проекті IoTeX виплати послам проводяться раз у два тижні, і ви можете відразу вивести ваші токени, оскільки вони нараховуються в особистий кабінет.
Працювати послом - нічого скалдного. В обов'язки входять легки питання: переклад матеріалу, поширення новин проекту, написання контенту, ведень спільнот, менеджер спільноти, проведення закладів, організація кампаній, проявлення креативу, генерування ідей тощо.
Конкретні завдання складає кожний проект для себе. Ви можете вибрати ту роботу, Яка вам довподоби або запропонувати свої ідеї.