Нова версія пропонує підвищену ефективність для потужних користувачів, але вона потребує додаткового тестування, перш ніж буде рекомендована всім користувачам.
Користувачі лайткойна (LTC) мають можливість встановити нове значне оновлення версії 0.17.1, яке забезпечить кращу продуктивність та ефективність. Команда проекту попереджає, що запуск нової версії, а також спроба перейти на більш стару версію, може вимагати повторного завантаження всього блокчейну, як у випадку, коли намагатися запустити повну ноду.
Завдяки відносно застосованому процесу оновлення та деяким незначним збоям, нова версія рекомендується лише для тестування та для досвідчених користувачів.
Оновлення оголошено в той час, коли лайткойн розширює свою вагомість та роль у криптовалютній екосистемі, запрошуючи нових трейдерів і реєструючи потужну ринкову активність. Актив торгувався по ціні $56,69, розміщуючи обсяги у розмірі $2.3 млрд за останні 24 години. У той час як прорив вище залишається невизначеним, лайткойн вже виріс до 0,014 BTC і перемістився на четверту позицію у криптовалютному топі, випередивши EOS.
Протягом останніх кількох місяців, LTC також зазнав зростання майнінгу на додаток до свого відродження цін. Мережа досягла трьохмісячного піку хешрейту 267 TH/s, повертаючись до рівнів, які спостерігалися в жовтні 2018 року.
Як показують дані з Blocktivity, в мережі лайткойна було здійснено понад 27000 транзакцій за 24 години. Монета також відносно проста у використанні для повсякденних витрат.
LTC також продовжує набирати обороти, обіцяючи зрости ще вище, повторюючи попередні пікові ціни.
Я знаю, що це звучить божевільно, але я передбачаю, що лайткойн в найближчі 2-3 тижні досягне $100. Думаю, ми можемо навіть швидко потрапити до $180, - криптотрейдер.
Aктиву тепер доведеться триматися твердо вище рівня $56. У грудні 2018 року він досяг дна $22, але з того часу піднявся.
LTC також є привабливим через майбутнє зменшення винагороди за блок до 12,5 LTC, подію, яка очікується менше, ніж за півроку. Вполовинення також зазвичай мають позитивний вплив на ціну.
Джерело
http://coinews.io/ua/category/1-kripto/article/3917-lajtkojn-ogoloshu%D1%94-rel%D1%96z-osnovnogo-onovlennya-%D1%96-zajma%D1%94-4-m%D1%96sce-u-top%D1%96-kriptovaljut-zam%D1%96st'-eos