Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Bittrex desteğiyle açılan yeni borsa sitesi Bitsdaq kullanıma açıldı. Üye olanlara +1500 BXBC + Giriş yaptığınız hergün +200 BXBC + Kimlik doğrulaması yaparsanız.( KYC )+5000 BXBC hediye veriyorlar.toplam 6700 coin ediyor.Refinizle kaydolanlara da size gene +800 BXBC veriyor.Coinin dağıtımı 31 Mart 2019'da sonlanacak ve kullanıma sunulacaktır.BNB coin yada kucoin gibi değerlenirse iyi para yapabilir. Kayıt için › www.bitstaq.com ‹
Ben de topladım bundan bi 25000 kadar ama son güne kadar ödül dağıtmadılar erken bitirdiler, iki tane arkadaş benim refimle üye olmuştu onlara da bana da bir şey vermedi 31 marttan önce. Bu tür hareketler güven zedeliyor.
Yarın saat: 19:00'da bu candyleri borsa tokena dönüştürmek adına swap yapılacak. Oran şaka gibi olmuş. 300'e 1 Yani 9000 candy tokenınız varsa 30 borsa tokenınız hayırlı olsun. Swap yapan ilk 10bin kişi arasına girerseniz bire bir ekstra ödül verecekmiş.