Біткойн остаточно розмістився у регіоні з низьким рівнем $4000 і створює відносний рівень підтримки дуже важливої психологічної ціни $4000. Незважаючи на це, криптовалюта все ще має подолати рівень опору в районі $4200, що може виявитися важким рівнем цін, щоб пробитися вище.
Незважаючи на те, що $4000 нещодавно було перетворено на рівень підтримки, один відомий криптовалютний аналітик стверджує, що це ключовий рівень, який BTC має втримати не зважаючи ні на що, оскільки падіння нижче відкриє ворота для подальших значних втрат.
На момент написання статті біткойн торгується за середньозваженою ціною $4087. Дотепер BTC вдалося знайти певний рівень стабільності за поточною ціною, але на початку цього місяця він зазнав різкого зростання, а потім різко знизився, що підтвердило високий рівень опору на рівні $4200.
Криптовалютний трейдер DonAlt поділився своїми думками у Twitter, відзначивши, що він очікує “великого руху” в найближчому майбутньому, з вищою цільовою ціною близько $4500 і нижньою ціллю $3500.
Я думаю, що відбудеться досить великий рух в найближчому майбутньому. Якщо вгору, я очікую, що це буде $4500, якщо вниз, я б очікував $3500. Було б добре мати короткий рух догори або довгий рух донизу, ніж торгівля тут, - пояснив він.
Далі DonAlt пояснив, що підвищення частоти тестування рівня опору та рівнів підтримки можна прирівняти до збільшення слабкості цих рівнів, що, ймовірно, є причиною того, що BTC нарешті подолав рівень $4000, оскільки він підвищувався до цього рівня протягом декількох тижнів. Тому вкрай важливо, щоб бики не дозволили біткойну довго знаходитися у цьому рівні.
Більшість людей стають дедалі впевненішими, чим довше тримається підтримка/опір. Для мене навпаки, чим довше тестування, тим більше зростає їх слабкість. Покупці/продавці можуть купувати/продавати стільки, скільки матимуть можливість, а потім все закінчиться. Люди, які лише очікували, що ось-ось має щось трапиться, врешті-решт стали банкрутами,
- пояснив він.
Розглядаючи коментар DonAlt щодо поступового ослаблення рівнів підтримки і опору, стає очевидним, що ціна $4000 продовжуватиме бути важливою ціною для криптовалюти в довгостроковій перспективі.
Наєм Аслам (Naeem Aslam), головний аналітик ринків Think Markets UK, недавно зазначив MarketWatch про важливість цього рівня цін, зокрема, назвавши регіон $4000 “ціною життя або смерті” для криптотрейдерів.
З 14 грудня 2018 року відбулося кілька битв між биками і ведмедями на рівні $4000. В кожному раунді бики програвали, тому що після першої атаки на рівні $4000 ведмедям вдалося набрати достатньо сил, щоб повернути ціну нижче цієї критичної позначки, - сказав він
Джерело
http://coinews.io/ua/category/1-kripto/article/3962-anal%D1%96tik:-$4000---ce-kritichnij-r%D1%96ven',-yakij-b%D1%96tkojnu-treba-zahishhati,-%D1%96nakshe-ne-ominuti-znachnih-vtrat