Voted Coins
follow us on twitter . like us on facebook . follow us on instagram . subscribe to our youtube channel . announcements on telegram channel . ask urgent question ONLY . Subscribe to our reddit . Altcoins Talks Shop Shop

This is an Ad. Advertised sites are not endorsement by our Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise Here

Author Topic: Перед бичачим ростом біткойн може впасти до $3500 - трейдер  (Read 1541 times)

Offline Solomon

• Legendary
  • *
  • Activity: 1569
  • Trade Count: (0)
  • Referrals: 1
  • Last Active: January 08, 2021, 07:41:42 PM
    • View Profile

• Total Badges: 27
    Badges: (View All)
    10 Posts First Post Fifth year Anniversary
Після того, як біткойн виріс до $4097 за даними Coinmarketcap.com, ціна біткойна стрімко впала до $4027 і нижче позначки $4000 на деяких великих ринках.

Оскільки біткойн впав трохи більше ніж на 1% проти долара США, капіталізація криптовалютного ринку знизилася з $142 млрд до $139 млрд за лічені години.

Відомий криптовалютний трейдер The Crypto Dog сказав, що біткойн все ще може досягти позначки в $3500 в короткотерміновій перспективі і що умови ринку не змінилися протягом останніх декількох днів.

Я думаю, що ми все ще можемо тестувати $3500, додавши, що біткойн не сильно змінився. Це не було особливо важливим кроком. Він отримав підтримку, але позитивної реакції поки що немає. Якщо ця підтримка тримається, я очікую підйом до $4100 - $4140,

- сказав трейдер.

На початку цього тижня трейдер відзначив, що, незважаючи на імпульс біткойна та його нещодавній рух вгору, основна криптовалюта може все ще впасти до середини діапазону $3000.

Він сказав:

Є пристойний шанс, отримати, так сказати “копняка” [до подальшого зростання]. Я значно скоротив експозицію тут вище $4000. Очікую падіння до $3500 для лонг позицій. Я хотів би мати можливість шортити $4100, але не впевнений, що ми побачимо це.

Обережний оптимізм у відношенні цінового тренду біткойна серед трейдерів та технічних аналітиків, швидше за все, є реакцією на результат діяльності BTC за останні місяці.

З кінця 2018 року біткойн намагався зберегти імпульс після тривалого періоду стабільності. У листопаді, наприклад, залишившись відносно стабільним у вузькому діапазоні з вересня по листопад, ціна біткойна знизилася з $6395 до $3236 впродовж місяця.

Джерело: Coinmarketcap.com

Отже, з технічної точки зору, дедалі більше трейдерів схильні бути обережними щодо руху вгору криптовалютного ринку та не впевнені, чи може біткойн підтримувати свій імпульс у найближчі тижні.

Технічний криптовалютний аналітик DonAlt пояснив, що для того, щоб зробити висновок про те, чи закінчився ведмежий тренд і відбувається повний трендовий розворот, необхідно вийти з рівня опору щонайменше до $4600.

Обсяг - це не те, що переконає мене, що ринок ведмедів закінчився, для бичачого тренду потрібне тестування $4600. Цікаво, що у нас було стільки пампів альткойнів, а загальна ринкова капіталізація не змінилася. Це змушує мене думати, що надходить дуже мало грошових вливань,

- сказав аналітик .

У четвер The Block повідомив, що криптовалютна платформа Bakkt, яка управляється ICE, материнською компанією Нью-Йоркської фондової біржі, в даний час оцінюється в $740 млн після раунду фінансування серії А.

З точки зору грошових потоків Bakkt не буде заробляти багато, виходячи з запропонованих контрактних комісійних, тому вони дійсно потребують великого обсягу. Багато речей потрібно буде вибудувати для інвесторів, щоб отримати прибутки, які вони зазвичай очікують для серії A,

- повідомляється.

Враховуючи те, що платформа торгівлі ф'ючерсами Bakkt ще не запущена через затримку схвалення владою США, і що, за очікуваннями, вона запрацює у другому кварталі 2019 року, капіталізація $740 млн для Bakkt на такій ранній стадії розвитку демонструє довіру інвесторів як до компанії, так і до галузі.

Джерело
http://coinews.io/ua/category/1-kripto/article/3970-pered-bichachim-rostom-b%D1%96tkojn-mozhe-vpasti-do-$3500---trejder-

Altcoins Talks - Cryptocurrency Forum

This is an Ad. Advertised sites are not endorsement by our Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise Here

ETH & ERC20 Tokens Donations: 0x2143F7146F0AadC0F9d85ea98F23273Da0e002Ab
BNB & BEP20 Tokens Donations: 0xcbDAB774B5659cB905d4db5487F9e2057b96147F
BTC Donations: bc1qjf99wr3dz9jn9fr43q28x0r50zeyxewcq8swng
BTC Tips for Moderators: 1Pz1S3d4Aiq7QE4m3MmuoUPEvKaAYbZRoG