Після того, як біткойн виріс до $4097 за даними Coinmarketcap.com, ціна біткойна стрімко впала до $4027 і нижче позначки $4000 на деяких великих ринках.
Оскільки біткойн впав трохи більше ніж на 1% проти долара США, капіталізація криптовалютного ринку знизилася з $142 млрд до $139 млрд за лічені години.

Відомий криптовалютний трейдер The Crypto Dog сказав, що біткойн все ще може досягти позначки в $3500 в короткотерміновій перспективі і що умови ринку не змінилися протягом останніх декількох днів.
Я думаю, що ми все ще можемо тестувати $3500, додавши, що біткойн не сильно змінився. Це не було особливо важливим кроком. Він отримав підтримку, але позитивної реакції поки що немає. Якщо ця підтримка тримається, я очікую підйом до $4100 - $4140, - сказав трейдер.
На початку цього тижня трейдер відзначив, що, незважаючи на імпульс біткойна та його нещодавній рух вгору, основна криптовалюта може все ще впасти до середини діапазону $3000.
Він сказав:
Є пристойний шанс, отримати, так сказати “копняка” [до подальшого зростання]. Я значно скоротив експозицію тут вище $4000. Очікую падіння до $3500 для лонг позицій. Я хотів би мати можливість шортити $4100, але не впевнений, що ми побачимо це.Обережний оптимізм у відношенні цінового тренду біткойна серед трейдерів та технічних аналітиків, швидше за все, є реакцією на результат діяльності BTC за останні місяці.
З кінця 2018 року біткойн намагався зберегти імпульс після тривалого періоду стабільності. У листопаді, наприклад, залишившись відносно стабільним у вузькому діапазоні з вересня по листопад, ціна біткойна знизилася з $6395 до $3236 впродовж місяця.

Джерело: Coinmarketcap.com
Отже, з технічної точки зору, дедалі більше трейдерів схильні бути обережними щодо руху вгору криптовалютного ринку та не впевнені, чи може біткойн підтримувати свій імпульс у найближчі тижні.
Технічний криптовалютний аналітик DonAlt пояснив, що для того, щоб зробити висновок про те, чи закінчився ведмежий тренд і відбувається повний трендовий розворот, необхідно вийти з рівня опору щонайменше до $4600.
Обсяг - це не те, що переконає мене, що ринок ведмедів закінчився, для бичачого тренду потрібне тестування $4600. Цікаво, що у нас було стільки пампів альткойнів, а загальна ринкова капіталізація не змінилася. Це змушує мене думати, що надходить дуже мало грошових вливань, - сказав аналітик .
У четвер The Block повідомив, що криптовалютна платформа Bakkt, яка управляється ICE, материнською компанією Нью-Йоркської фондової біржі, в даний час оцінюється в $740 млн після раунду фінансування серії А.
З точки зору грошових потоків Bakkt не буде заробляти багато, виходячи з запропонованих контрактних комісійних, тому вони дійсно потребують великого обсягу. Багато речей потрібно буде вибудувати для інвесторів, щоб отримати прибутки, які вони зазвичай очікують для серії A, - повідомляється.
Враховуючи те, що платформа торгівлі ф'ючерсами Bakkt ще не запущена через затримку схвалення владою США, і що, за очікуваннями, вона запрацює у другому кварталі 2019 року, капіталізація $740 млн для Bakkt на такій ранній стадії розвитку демонструє довіру інвесторів як до компанії, так і до галузі.
Джерело
http://coinews.io/ua/category/1-kripto/article/3970-pered-bichachim-rostom-b%D1%96tkojn-mozhe-vpasti-do-$3500---trejder-