Доброго дня.Довго не буду розсосолювати по цьому дропу.Пару слів напишу про гаманець і про дроп.Не знаю чи заплатить чи ні але спробувати можна.
Що таке Atomic Wallet
Atomic Wallet - децентралізований мультивалютний гаманець який підтримує більше 300 криптовалют і має децентралізований обмінник.Має також свій власний токен AWC.Ціна на даний момент AWC $0,165274 USD.
Аірдроп
І так суть аірдропа в тому щоб встановити гаманець на ваш ПК чи там смартфон. Гаманець скачуємо тут
https://atomicwallet.io/ в меню DOWNLOAD.Гаманець встановлюється швидко,синхронізації чекати не потрібно.Після того як встановили гаманець заходите в Settings і там вписуєте промокод бо без нього кажуть шо не дадать монет .Також вписуємо ваш мейл,бажано щоб це була почта Gmail.Я викорисувовув gmail,то скоро прийшов лист для підтвердження на почту.За цю процедуру реєстрації 15 травня мають дати 25 монет AWC +25 за кожного реферала.Не забудьте при створені гаманця записати слова для того щоб в разі чого потім можна було відновити доступ до вашого гаманця.Промокод YV3W7 . Надіюся я нічого не порушив