Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: May the 4th be with you
Açıkçası bitcointalk gibi olmaya çalışıyor burası da fakat biz merit olayından dolayı dert yanarken burada da karma olayı var. Umarım bu statüyü etkileyecek bir duruma gelmez. Çünkü çok fazla aktif kimse yok desek yeri.
Anlaşılan karma olayından çakmayan bir tek ben değilmişim. Ama halen daha karma gönderemiyorum. 6 Karmam var. O zaman bu karmaları kim nasıl gönderdi ? Bize karma veren kişiyi öğrene biliyor muyuz ? Bu konuda forumda eski olan arkadaşlardan veya moderatörlerden bir cevap bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Quote from: Oxumare on November 02, 2019, 01:36:11 PMAnlaşılan karma olayından çakmayan bir tek ben değilmişim. Ama halen daha karma gönderemiyorum. 6 Karmam var. O zaman bu karmaları kim nasıl gönderdi ? Bize karma veren kişiyi öğrene biliyor muyuz ? Bu konuda forumda eski olan arkadaşlardan veya moderatörlerden bir cevap bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.Hocam bende bilmiyorum ama forumda takılan zaten 3-5 kişi var. Ne işe yaradığını bilen de yok gibi. Diğer yerde ki merit gibi birşey değil bu. Ara ara beğendiğin postlara ver gec. Bende fırsat buldukça veriyorum. Bugün yine denedim ama 100 hours geçmesi lazım dedi.