Voted Coins
follow us on twitter . like us on facebook . follow us on instagram . subscribe to our youtube channel . announcements on telegram channel . ask urgent question ONLY . Subscribe to our reddit . Altcoins Talks Shop Shop

This is an Ad. Advertised sites are not endorsement by our Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise Here

Author Topic: Важливо слідкувати за біткойном на ключовому рівні опору $6000 - аналітик  (Read 1790 times)

Offline Solomon

• Legendary
  • *
  • Activity: 1569
  • Trade Count: (0)
  • Referrals: 1
  • Last Active: January 08, 2021, 07:41:42 PM
    • View Profile

• Total Badges: 27
    Badges: (View All)
    10 Posts First Post Fifth year Anniversary
Економічний аналітик з Х'юстона, зазначив, що дуже важливо спостерігати, як буде поводити себе біткойн на ключовому рівні опору $6000. Тим часом, Томас Лі з  Fundstrat сказав, що криптовалюта "ймовірно" досягне нових максимумів усіх часів ближче до 2020 року.

Економічний аналітик Джессі Коломбо (Jesse Colombo), який став популярним через прогнози та попередження житлової та кредитної бульбашки США ще у 2008 році, поділився своєю думкою про поточну активність біткойна.

За його словами, продуктивність біткойна протягом 2019 року похитнула ведмедів і почав формуватися бичачий тренд.

Однак для того, щоб позитивна тенденція була підтверджена, аналітик вважає, що біткойн має прорватися до рівня опору $6000 «вирішальним чином». Якщо це вдасться зробити, це також збільшить ймовірність подальшого зростання.

Він пояснює, що $6000 є важливим рівнем опору, тому що там біткойн знайшов серйозну підтримку протягом більшої частини 2018 року до листопада, коли криптовалюта знизилася приблизно на 50% за кілька місяців.

Представник хедж-фонду BitBullCapital, впевнений, що консолідація цін біткойна вище $5000 є позитивним знаком.

З іншого боку, Коломбо також відзначив, що якщо ціна біткойна не зможе закритися вище $6000, вона може знизитися і знову перевірити мінімуми в діапазоні від $3000 до $4000.

Популярний біткойн-бик і головний аналітик Fundstrat Global Advisors, Томас Лі, в черговий раз пророкував значне підвищення ціни біткойна до 2020 року, кажучи, що різні каталізатори «ймовірно» приведуть його до нових висот.

Варто відзначити, що Лі, тепер більш обережний у формулюваннях і не надав точної цільової ціни або конкретної дати.

Однак аналітик зазначив, що фундаментальні та технічні фактори покращуються.

Я думаю, ви бачите ознаки того, що основи вдосконалюються, технічні показники вдосконалюються, і тепер існує реальна активність криптохолдингів.

Це всього лише три з 11 ознак, які, згідно з Fundstrat, характерні для бичачого ринку, потенційно сигналізуючи про те, що криптовалютна зима підійшла до кінця.

Крім того, Лі також зазначив, що стандартне відхилення біткойна від S&P 500, що становить близько 2,5 у цьому році, також може сприяти подальшому підвищенню цін на криптовалюту.

Варто пам’ятати одну річ, коли S&P робить великі кроки, ... це майже завжди приводить до великого руху криптовалют в кінці року. […] Отже, я думаю… 2.5 стандартного відхилення для біткойна підніме його до $14 000. Я не говорю, що це те до чого він прийде, але це масштаб руху, під час якого можна надолужити втрачене.

Джерело
http://coinews.io/ua/category/1-kripto/article/4107-vazhlivo-sl%D1%96dkuvati-za-b%D1%96tkojnom-na-kljuchovomu-r%D1%96vn%D1%96-oporu-$6000---anal%D1%96tik

Altcoins Talks - Cryptocurrency Forum

This is an Ad. Advertised sites are not endorsement by our Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise Here

Offline Betim

• Sr. Member
  • *
  • Activity: 607
  • Trade Count: (0)
  • Referrals: 0
  • Last Active: December 15, 2021, 10:45:54 AM
    • View Profile

• Total Badges: 20
    Badges: (View All)
    10 Posts First Post Fifth year Anniversary
Багато хто чекав, що ціна Бiткоiна перевищить $6000 і закріпиться вище цієї позначки, але цього не сталося і схоже, що потрібно чекати наступного зростання. Я думаю найближчим часом ціна пройде цю позначку і ми підемо далі, тому що ринок дійсно помітно ожив, так що ціна вище $10000 до кінця року цілком реальна.

Altcoins Talks - Cryptocurrency Forum

ETH & ERC20 Tokens Donations: 0x2143F7146F0AadC0F9d85ea98F23273Da0e002Ab
BNB & BEP20 Tokens Donations: 0xcbDAB774B5659cB905d4db5487F9e2057b96147F
BTC Donations: bc1qjf99wr3dz9jn9fr43q28x0r50zeyxewcq8swng
BTC Tips for Moderators: 1Pz1S3d4Aiq7QE4m3MmuoUPEvKaAYbZRoG