Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
З проектом все ясно.Проект ставив максимальні вимоги до баунтистів і для свого проекту в цілому вимагають дуже багато в людей а самих дуже халатне ставлення.
I suppose you missed the above chat. A minor miscalution was made that impacted some bounty participants. It is being fixed now and we expect to distribute tokens to anyone we missed in about 24 hours from now. Apologize for the inconvenience.
Пішла розсилка токенів за баунти по виправленому списку. У мене, правда, як і раніше щось не те, але хоча б вже ближче до очікуваного.
Quote from: Jokers on September 02, 2019, 10:10:22 PMПішла розсилка токенів за баунти по виправленому списку. У мене, правда, як і раніше щось не те, але хоча б вже ближче до очікуваного. Шось не те це як ? Мені 2160 прийшло.Ще не розбирався скільки то у відстоках від загальної кількості зароблених.Здається перший транш 33% мав бути
Шось не те це як ? Мені 2160 прийшло.Ще не розбирався скільки то у відстоках від загальної кількості зароблених.Здається перший транш 33% мав бути
Quote from: corr on September 03, 2019, 06:02:40 AMQuote from: Jokers on September 02, 2019, 10:10:22 PMПішла розсилка токенів за баунти по виправленому списку. У мене, правда, як і раніше щось не те, але хоча б вже ближче до очікуваного. Шось не те це як ? Мені 2160 прийшло.Ще не розбирався скільки то у відстоках від загальної кількості зароблених.Здається перший транш 33% мав бутиНу що, тобі все нормально прийшло? Рахував у відсотках? Мені єдиною транзакцією відправили всю суму за підписну altcoinstalks і статті, наче все нормально Так що непотрібно було переживати і сильно нервувати, які говорили представники проекту, сталася якась помилка...ну тепер все нормально.
Quote from: corr on September 03, 2019, 06:02:40 AMШось не те це як ? Мені 2160 прийшло.Ще не розбирався скільки то у відстоках від загальної кількості зароблених.Здається перший транш 33% мав бутиУ мене підсумкова сума менше, ніж те, що повинно було статися за таблицями з баунті. Десь для першого траншу не вистачає тисячі токенов, ймовірно. Точно не можу знати, тому що баунті0х по реддіту взагалі не дали підсумкових даних в токенах. Але десь близько того. Написав представнику проекту, він обіцяв сьогодні розібратися. Поки чекаю.
Мені щось зовсім нічого не прийшло, майже три тижні був відсутній,а зараз заглянув в свій гаманець - пусто... Нічого не пойму, в чому річ,чи я щось упустив?
Quote from: vitel8p on September 03, 2019, 03:52:31 PMМені щось зовсім нічого не прийшло, майже три тижні був відсутній,а зараз заглянув в свій гаманець - пусто... Нічого не пойму, в чому річ,чи я щось упустив?Річ в тому шо потрібно бути зареєстрованим на платформі соціального майнингу від ферума. І бажано підтвердити свій MEW гаманець відправивиши з нього на вказаний адрес 0 транзакцію.Хоча дехто каже шо це необов'язковий пункт.Головне зареєструватися на їхній платформі.
Quote from: corr on September 03, 2019, 05:39:56 PMQuote from: vitel8p on September 03, 2019, 03:52:31 PMМені щось зовсім нічого не прийшло, майже три тижні був відсутній,а зараз заглянув в свій гаманець - пусто... Нічого не пойму, в чому річ,чи я щось упустив?Річ в тому шо потрібно бути зареєстрованим на платформі соціального майнингу від ферума. І бажано підтвердити свій MEW гаманець відправивиши з нього на вказаний адрес 0 транзакцію.Хоча дехто каже шо це необов'язковий пункт.Головне зареєструватися на їхній платформі.Дякую!+ Я упустив той момент , надіюсь що хоть другий транш виплат не упущу...