Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Нам то головне щоб виплату повнісю отримати і щоб ціна росла. Хороша новина )
Quote from: corr on September 16, 2019, 07:48:10 AMНам то головне щоб виплату повнісю отримати і щоб ціна росла. Хороша новина )Та отримають всі свої виплати, команда розробників явно не шахраї...я, до прикладу, повністю спокійний. Ціна буде рости, але пампити токени ніхто не буде, зростання буде планомірним, бо проект планує завойовувати прихильність людей робочими продуктами, а не просто торгівлею. Скоро чекаємо лістингу на третю біржу
Час покаже шо з того буде. Хотілося би звісно більшу ціну на токени )
Quote from: corr on September 16, 2019, 08:36:22 AMЧас покаже шо з того буде. Хотілося би звісно більшу ціну на токени )Та повинна бути...якщо куча недопроектів з лістингом на шлако біржах мають вищу ціну, то Ферум явно має значно піднятися, думаю це тільки питання часу. Саму все пустив в холд, нічого зливати не планую, адже команда ще не реалізувала все що запланувала. Потрібні нерви і терпіння, думаю все з цим проектом вийде нормально.
Ferrum Network оголосив про лістинг на третій біржі, якій стане IDEX. Торгівля буде вестися в парі до ETH. Сам лістинг відбудеться вранці понеділка, 23 вересня 2019 року, близько 11 години EST. Робота з пошуку інших бірж для лістингу також триває.Докладніше — https://medium.com/ferrumnetwork/ferrum-network-frm-to-list-on-idex-bb657bb03352
Ще одна хороша новина.Якось легко їм вдється попасти на добротні біржі.Чи то бабки такі вливають за лістинг чи то скидки якісь мають чи їх самі біржі на шару добавляють бо бачуть в ферумі перспективний проект ?
Дивний проект. Новин хороших багато, а ціна невпинно падає, я неможу зрозуміти чому. Я неініестував у токени, але якщо проект праюює то це найкращий момент для інвестування, ціна дуже мала. Може прикупити на тисячу?
Треба було продавати а зараз би можна було перезакупити )