CMC listesine henüz alınmamış bu Volume. Ayrıca BISS borsasını duymamıştım hiç. Ona da bir bakayım dedim; CMC'de bu borsa da yok! Sanki proje ekibinden ya da borsadan birileri bir dümen çeviriyor gibi geldi. Sahte bir hacim yaratılmış olabilir.
Sizin duymamış olmanız projenin scam, borsanın kolpa, yapılan günlük tradelerin de sahte olduğu anlamına gelmez. Projenin başında tron'un kurucularından ve aynı zamanda baş teknoloji sorumlusu olan Lucien Chen'in olması bile projenin başarılı olacağına delalettir. Daha fazla incelemenizi ve önyargınızdan sıyrılmanızı tavsiye ederim.
Son olarak projenin türkiye telegram grubu da kurulmuş, oradan proje hakkında daha detaylı bilgi edinebilirsiniz; https://t.me/VolumeNetworkTurkey
lucien chen kadar proje üzerinde aktivite sahibisiniz hocam maşallah
baş teknoloji sorumlusu olmasınız da bir şeyin sorumlusu falan mısınız? ve bu durum da başka bir şeyin delaleti mi?
insanlar merkeziyetsiz sistemler üzerindeki olguları bağımsızca değerlendirme hakkına sahip olabilmeli. doğal olarak 140x bilmem ne yapmış bir token herekese tehlikeli geliyor, deposit withdraw kapalı, arzın 3%'ü dolaşımda vs. vs. olumsuz düşünceler çok normal.
hatta bunca ilginç koşula rağmen olumlu düşünebilmek anomali.
Aslına bakarsanız %3'ü dolaşımda olması ve 250x yapması kesinlikle ve kesinlikle satın almama sinyali benim fikrimce

Ben sadece önyargılı bakmayın diyorum hocam
Ayrıca proje söylediklerini yaparsa ki, çoğu yapmıyor, geri kalan %97 arz madencilikle dağıtılacak ve bu da merkeziyetsizliği arttıracak, aynı zamanda da fiyata da olumlu yansır.
Bitcoin mantığı ile aynı bi yerde.
Ama dediğim gibi dediklerini yaparlarsa
Son olarak da 250x yapmasının esas nedeni 30k gibi çok az hardcapları olması, yoksa başka bi esprisi yok.