Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Bu siteyi standart yatırım danışman botlarından farklılaştıran şey nedir acaba? Bir ara mantar gibi yatırım botları türüyordu biraz modası geçti gibi düşünüyordum ancak halen yenileri geliyor sanırım.Gerçi bounty tarafında bountysuit ile işbirliği yapması marketing tarafında bütçelerinin olduğunu gösterir ama yine de bilemedim. Ortalama getiri oranı gibi bir bilgi var mı şu an için? Yani tavsiyelerle kazandırdığı rakamlar gibi.
Ya bunun diğer icosu daha olmuştu aynı takım olması lazım adamlar başka isimle tekrar ico yapıyolar milleti soyacakalr işte hiç girmenize gerek yok bence ben baktım ve çıktım direk hiç bir olayları yok
Quote from: Meliodas on June 05, 2019, 11:27:58 PMYa bunun diğer icosu daha olmuştu aynı takım olması lazım adamlar başka isimle tekrar ico yapıyolar milleti soyacakalr işte hiç girmenize gerek yok bence ben baktım ve çıktım direk hiç bir olayları yokHocam vespucci için ico yok diye biliyorum ama emin değilim Bi holding gibi düşünün ayrı ayrı işlerle uğraşıyorlar. Milleti soymalık bir durum yok yani
Arkadaşlar coinin daha önceki hareketlerini izleyip, yapay zeka gibi bir teknolojiyle size tavsiyelerde bulunuyor. İşinize yarayabilir siteyi bıraktım burayahttps://vespucci.site/