Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: May the 4th be with you
Arkadaş günlerdir bununla ilgili gürültü çıkıyor ortaya çıkan yine bir stable coin. Ben anlamadım bunun piyasaya ne faydası olacak. Bu kripto para değil ki! Bu sadece bir ara çözüm. Şimdiye kadar FIAT para ile Bitcoin arasında XRP var diyorduk. Şimdi de FIAT ile XRP arasında Libra mı var diyeceğiz? Çok karıştı ortalık çok.
Libra coin sanırım ödemeler ile ilgili yerlerde kullanılması düşünülüyor. Buna benzer projelerde var tabi ama facebook olunca ortağı daha fazla duyuluyor. SonicX diye bir proje de var oda mesela mikro ödemeler ve oyunlarla ilgili bir proje. Gerçi çok yeni yapılanıyor proje.
Bence facebook’un başlattığı bu hareket diğer firmalara da sıçrayacak. Ve facebook gibi bir markanın öyle ya da böyle kripto para işine giriyor olması bu olayın çiftlikbank vs. Gibi bir dolandırıcılık olmadığını dünya çapında bir iş olduğunu belki biraz daha halkımıza kanıtlar. Kurumsal firmaların kripto para işine girmesi hepimiz için faydalı olacaktır diye düşünüyorum uzun vadede. Engelleme çalışmaları var ama başarılı olamayacak gibi.
Quote from: waybesuricata on June 22, 2019, 12:28:46 PMLibra coin sanırım ödemeler ile ilgili yerlerde kullanılması düşünülüyor. Buna benzer projelerde var tabi ama facebook olunca ortağı daha fazla duyuluyor. SonicX diye bir proje de var oda mesela mikro ödemeler ve oyunlarla ilgili bir proje. Gerçi çok yeni yapılanıyor proje.Hocam Sonicx ile ilgileniyorsan eğer, bounty suitte imzası var.