Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Цікаве відео, але я щось сумніваюсь, що стільки грошей роздадуть всім бажаючим ....... потім правила ще дороблять нові, а то на день створення відео топ 3 по реферальним запрошенням заробили більше 15 ефіра.
Quote from: kokoska on July 10, 2019, 10:03:28 PMЦікаве відео, але я щось сумніваюсь, що стільки грошей роздадуть всім бажаючим ....... потім правила ще дороблять нові, а то на день створення відео топ 3 по реферальним запрошенням заробили більше 15 ефіра.Мене також беруть сумніви щодо великого заробітку, але я маю таку логіку, що краще виділити 10 хвилин і спробувати, чим потім гризти локті та шкодувати, що полінився і не приняв участі в тому чи другому проекті. Пан Степан робить добре діло...просто сезон альтів ще не розпочався, тому багато хто не хоче втрачати час за декілька центів.
Неймовірний успіх, отримав аж 2 ЕОS, мабуть громадянам США и ЕС бiтками льють, а ми з третього свiту задовiльнимся декiлькома EOS
Quote from: vaysar on July 20, 2019, 12:52:13 PMНеймовірний успіх, отримав аж 2 ЕОS, мабуть громадянам США и ЕС бiтками льють, а ми з третього свiту задовiльнимся декiлькома EOSВітаю+Хоч і не дуже велика сума, але все ж таки дуже добре По статистиці, жителям країн СНГ оплачують подібні нагороди найменше, а як Ви говорите США і ЄС найбільше...тому дуже вірогідно, що їі оплатили саме Бітком.