Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Quote from: Oxumare on November 12, 2019, 05:56:21 PMQuote from: hasyurt on November 11, 2019, 03:56:09 PMQuote from: Oxumare on November 11, 2019, 01:13:50 PMSwapZilla şuanda aktif olarak çalışıyor.Zaten önümüzdeki yılın ilk çeyreğine kadar ne toplarsak kar bence.Zaten bir hareket olacağa benzemiyor. 2 yıldır bu piyasada olan bir token isim vermeyecem her ay gözümün önünde eridi. Bende de var bu tokenden.Şeytan sattırmadı. Elimdekiler 1 ETh ediyor iken şimdi 2 dolar ediyor O yüzden bence önemli olan bu durgun zamanda token toplayıp boğada vedalaşmak..Hocam bende sizin gibi düşünüyorum şuan önüme gelen bounty ye katılıyorum ve gelen tokenleri göç satmıyorum. Çünkü belki bir boga çıkar gelirse o zaman daha ciddi ederleri olur diye. Ferrum dan 20 bin civarı stokladim bekliyorum meselaAirdropdan gelen tokenlerimi elden çıkarıyorum 3-5 dolar demeyip satıyorum. Ama bounty tokenlerini tutmak mantıklı. Katıldığımız projelerden bir tanesi iş yapsa bize yeter. O yüzden bu olasılığı hep düşünüp bekletiyorum tokenleri.eskiden ben de hep tutardım ama ayı sezonuna girince eskiden 100 dolar eden tokenin değeri 1 dolara düşünce bu kararımdan vazgeçtim. elime ne geçiyorsa borsaya girdiği anda satıyorum. ileride pişman olur muyum? mutlaka olurum ama şimdi sinir olmaktansa böyle bir yol izliyorum. tek istisna, şayet elimde fazla miktardaysa gelen token bekletiyorum.
Quote from: hasyurt on November 11, 2019, 03:56:09 PMQuote from: Oxumare on November 11, 2019, 01:13:50 PMSwapZilla şuanda aktif olarak çalışıyor.Zaten önümüzdeki yılın ilk çeyreğine kadar ne toplarsak kar bence.Zaten bir hareket olacağa benzemiyor. 2 yıldır bu piyasada olan bir token isim vermeyecem her ay gözümün önünde eridi. Bende de var bu tokenden.Şeytan sattırmadı. Elimdekiler 1 ETh ediyor iken şimdi 2 dolar ediyor O yüzden bence önemli olan bu durgun zamanda token toplayıp boğada vedalaşmak..Hocam bende sizin gibi düşünüyorum şuan önüme gelen bounty ye katılıyorum ve gelen tokenleri göç satmıyorum. Çünkü belki bir boga çıkar gelirse o zaman daha ciddi ederleri olur diye. Ferrum dan 20 bin civarı stokladim bekliyorum meselaAirdropdan gelen tokenlerimi elden çıkarıyorum 3-5 dolar demeyip satıyorum. Ama bounty tokenlerini tutmak mantıklı. Katıldığımız projelerden bir tanesi iş yapsa bize yeter. O yüzden bu olasılığı hep düşünüp bekletiyorum tokenleri.
Quote from: Oxumare on November 11, 2019, 01:13:50 PMSwapZilla şuanda aktif olarak çalışıyor.Zaten önümüzdeki yılın ilk çeyreğine kadar ne toplarsak kar bence.Zaten bir hareket olacağa benzemiyor. 2 yıldır bu piyasada olan bir token isim vermeyecem her ay gözümün önünde eridi. Bende de var bu tokenden.Şeytan sattırmadı. Elimdekiler 1 ETh ediyor iken şimdi 2 dolar ediyor O yüzden bence önemli olan bu durgun zamanda token toplayıp boğada vedalaşmak..Hocam bende sizin gibi düşünüyorum şuan önüme gelen bounty ye katılıyorum ve gelen tokenleri göç satmıyorum. Çünkü belki bir boga çıkar gelirse o zaman daha ciddi ederleri olur diye. Ferrum dan 20 bin civarı stokladim bekliyorum mesela
SwapZilla şuanda aktif olarak çalışıyor.Zaten önümüzdeki yılın ilk çeyreğine kadar ne toplarsak kar bence.Zaten bir hareket olacağa benzemiyor. 2 yıldır bu piyasada olan bir token isim vermeyecem her ay gözümün önünde eridi. Bende de var bu tokenden.Şeytan sattırmadı. Elimdekiler 1 ETh ediyor iken şimdi 2 dolar ediyor O yüzden bence önemli olan bu durgun zamanda token toplayıp boğada vedalaşmak..
bounty: emirexlink: https://www.altcoinstalks.com/index.php?topic=135743.0eksileri:iki forumda aktif kampanya ama buradaki hero/legendary 3 stake alırken, diğer forumda member 2 stake alıyor. arada hiçbir fark yok ve kampanya koşulu olarak her gün iki post atıp yine her gün rapor istiyor. artıları:dağıtımda fiyat yapışacak olsa da, kendisi bir borsa ve cmc'de listelenmiş, aktif olarak işlem görüyor. https://coinmarketcap.com/currencies/emirex-token/stake oranı nedeniyle bana cazip gelmedi. daha doğrusu orantısızlığı nedeniyle... diğer forumda 777'ye yapıştım, çıkarsa bahtıma çıkmazsa yazacak bir şey yok modundayım. artık hayırlısı...
Ama şu var Emirex garanti bir coin. Coinmarketcap da bulunan bir proje. Gerçi gözlemlediğim kadarıyla Arap milliyetçiliğine öne çıkaran fotoğraflarda paylaşıyorlar. Ki kaldıki facebook hemen engeli bastı bu projenin sayfasına.
Hocam zaten piyasanın tadı tuzu yok. Projeler bir bir ölüyor. Ama 2020 için iyi olacak diyen çok var. Hatta 2020 martta iyi projeler gelecekmiş. Bizde bu kötü zamanlarda ne toplarsak kardır.
Quote from: Oxumare on December 13, 2019, 08:22:35 AMHocam zaten piyasanın tadı tuzu yok. Projeler bir bir ölüyor. Ama 2020 için iyi olacak diyen çok var. Hatta 2020 martta iyi projeler gelecekmiş. Bizde bu kötü zamanlarda ne toplarsak kardır.Herkes bunun için uğraşıyor. Gelen bir tokeni felan hemen satmayın. 2020 halving muhabetti var. Belki gelen tokenler daha sonraiyi pump yiyebilir. Zaten gelen de yok ta hani gelirse bizim kisi.
uğraşacak ciddiye alacak bir şey yok, burada hiç kampanya yok. diğer tarafta ise btc ödemeli kampanyalardan biri gelirse ciddiye alınabilir, aksi halde maalesef vakit kaybı.