Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Quote from: gospodin on May 25, 2020, 04:47:18 PMludena için imza kampanyasına katılmak biraz zor.QuoteOnly the first 25 valid entries will be chosen for the signature campaign.biz selam çakana kadar yıkarlar orayı:)İlk katılan ben olacaktım ama YOU ya acıdım.. İlk 25 imza için güzel..Ben gördüğümde bounty postunu 2 kişi katılmıştı..Şimdi baktım 26 olmuş bile.. Bu arada seni ilkdefa sosyal medya görevlerinde gördüm hocam HOMT un.. FB ve Linkedine katılmışssın.. Hayırlı olsun.
ludena için imza kampanyasına katılmak biraz zor.QuoteOnly the first 25 valid entries will be chosen for the signature campaign.biz selam çakana kadar yıkarlar orayı:)
Only the first 25 valid entries will be chosen for the signature campaign.
You'nun global olayi bozuyor yoksa girerdim. Homt bana göz kırpıyor. You nun bir diğer güzel yani 7 haftalik parçalar hâlinde. Kötü yanı taaa Aralık ayında token gelecek. O zamana kadar köprünün altından çok su akar
Quote from: hasyurt on May 26, 2020, 02:21:44 AMYou'nun global olayi bozuyor yoksa girerdim. Homt bana göz kırpıyor. You nun bir diğer güzel yani 7 haftalik parçalar hâlinde. Kötü yanı taaa Aralık ayında token gelecek. O zamana kadar köprünün altından çok su akarHocam 2.Round için ALtcoinstaks formunu kabul etmiyorlarmış.. Yazdım cevap bekliyorum.. Kabul etmezlerse çokta fifi diyeceğim.hemen HOMT a geçeceğim..Saçmaladılar resmen.EDiT: Evet yeni round yeni kurallar diyorlar.İmzayı kabul etmiyorlar. Ben HOMT a geçerim.
Bu azbi nin spreadsheet kapatıldı hic gruptan da imzayı değiştirin diyende olmadı. Saplanip kaldim. İlk fırsatta homt a zıplayacağım
homt probit'te işleme açılıyormuş, işin garip olan kısmı ise bounty henüz yeni başladı ve yaklaşık olarak 3 ay sürecek. çok uzun, ben gelemiyorum, çok acayip bir süreklilik gerektiriyor, relictum'u bir şekilde aştım ama https://support.probit.com/hc/en-us/articles/900001028643-ProBit-Exchange-Lists-HOM-Token-HOMT-
Quote from: trendcoin on May 28, 2020, 05:40:36 AMhomt probit'te işleme açılıyormuş, işin garip olan kısmı ise bounty henüz yeni başladı ve yaklaşık olarak 3 ay sürecek. çok uzun, ben gelemiyorum, çok acayip bir süreklilik gerektiriyor, relictum'u bir şekilde aştım ama https://support.probit.com/hc/en-us/articles/900001028643-ProBit-Exchange-Lists-HOM-Token-HOMT-3 ay da olsa katıl hocam. Zaten buraya gelen proje sayısı cok yok. Vakit geçirirsiniz. Birde token iyi is çıkarırsa daha güzel olur. Ben daha azbi den kurtulamadım adamlar spreadsheeti halletse de ciksak. 3 ay in benim icin tek sıkıntısı olurda bubbalex bir bounty alirsa onu kaçırırım. Eleman önüne gelen bounty yi almıyor. İnce eleyip sık dokuyor genelde onun bountyleri iyi cikiyor ferrum ve ctsi iki örnek. Agareum un ne olduğu belli değil daha ama